{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

启光教育 2023-2024学年度七年级第一学期期末学业质量监测(2024.1)英语(RJ)试题

时间:2024-01-24 01:08:55 阅读:1

启光教育 2023-2024学年度七年级第一学期期末学业质量监测(2024.1)英语(RJ)试题,目前双语学习报答案网已经汇总了启光教育 2023-2024学年度七年级第一学期期末学业质量监测(2024.1)英语(RJ)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

er threatesayingchargedC.S27.What is Dr Janice Ranson's attitude to specific foods?D.CA.Critical.Whcer's agB.Concerned.of safetC.Favourable.29.D.Suspicious.Afight thcgnumbers of migrating birds visit cround the world on their extraordinary)Shejouys which ofe cover thousnds of eeobe tacted byi30.WAne andOhrseemtjo the food on ffe Bat citieremty friendyr Somof a trmigating birds,for example,arekilled by domestie cats while theroid((碰撞)withbuildings.What draws birds to big cities the first place?Icould largey be todo with light,saysBarbara Frei at Environment and Climate Change Canada,a department of the Canadian31.government.No one knows exactly why birds are attracted to artificial light at night but thereis ample evidence for this effect.One possibility,Frei says,is that birds,which use starlighton?and other phenomena to guide themselves,are naturally tempted by points of light.More than 100 years ago,the Irish ornithologist(鸟类学家)Charles Patten was sent tolive at a lighthouse off the coast of Ireland where he observed this phenomenon first-hand.According to his reports,groups of migrating birds would fly towards the lighthouse and,unfortunately for them,crash into its windows.But back then,sources of very bright,artificiallight were uncommon,while today electric light is visible practically everywhere at night.It is important to ensure that cities are accommodating for wildlife,says Frei.Birdmigration routes just happen to bring them close to many cities all around the world,and ourbright light draws them in.Frei proposes that urban planning take this into account.Thedesigners of every new park or living place could include some plants suitable for birds andother species,for instance."We should plan it for all different things togetherit's good forpeople;it's good for the planet;it's good for the wildlife,"she says."We need to think ofcities as ecosystems;if we think about it,we are the masters of this ecosystem and we candecide how to manage this place."an ouonog snt souboT nso toib odI28.Why may cities be unfriendly to migrating birds?A.Cities'light at night is too strong.B.The food on offer may be not proper for them.英语(八)月第4页(共12页)【24新高考·JD·英语-G DONG)
本文标签: 启光教育答案

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10