{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

高三2024普通高等学校招生全国统一考试·模拟调研卷(五)5英语QG答案

时间:2024-01-20 03:53:20 阅读:1

高三2024普通高等学校招生全国统一考试·模拟调研卷(五)5英语QG答案,目前双语学习报答案网已经汇总了高三2024普通高等学校招生全国统一考试·模拟调研卷(五)5英语QG答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

四、语篇填空(15小题,每小题1分,共15分)第一节阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空B:71限填一词,每词限用一次。A:72.Go ahead.2I tent fall strike warm bad song afraid when appearB:I use the Internet every day.It makes my life easier and more interesting.Zhang Zili is a 20-year-old man from Sichuan province.After a level 6.8 earthquake 56A:73.Luding county in September,2022,he went to the area and joined the rescues().B:I usually read emails and news,and chat with friends on the Internet.During the rescues,Zhang saved a 2-month-old baby.That 57 everyone.The baby's fa-A:Yeah,it's really great.What do you think of the Internet?ther was a firefighter and helped save many people after the earthquake.His mother was 58B:74.When I couldn't go to work in my office be-injured and she was in the hospital.cause of COVID-19,the Internet helped me a lot with my work at home.14 years ago,Zhang saw the Wenchuan earthquake.His house 59 down.He and his familyA:It is usefu But I think you should spend les time ot Using comuterssmart phones forhad to live in a 60 in a school playground."I remembered it was dark in the tent,and I was sotoo long is bad for health.61,"Zhang said."Then a PLA man 62.He was very kind.He taught me to sing 63B:75So now I try to make myself use them noand played with me.He kept saying,Don't be afraid.We are here now'."He would never forgetmore than one hour a day.that.六、书面表达(20分)511的吧This year,64 he heard about the earthquake in Luding county,he did not hesitate()寒假将至,英语老师要求每个同学写一篇寒假计划。请根据以下要点和要求,以“My plans forto join the rescues.He said,"I just want to try 65 best to save more people."the winter holiday”为题写一篇英语短文,可适当发挥。56.T19057.9m58.70159.11960.要点:1.好好休息;2.看望爷爷奶奶;3.帮助父母做一些家务;4.读一些好书;5.…61.63.64.65.要求:1.文中不要出现所在学校的校名和师生姓名;2.词数100左右。第二节阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。My plans for the winter holidayOn the afternoon of May 17th,some students had 66 special lesson by the Zijiang River.They are 67 a school in Shaoyang.The instructors()taught them a lot,like how to know 68 some rivers are dangerousand what to do when you or others are drowning()."I know some of you can swim,"one instructor said."But when you see someone drowningin the river,never jump in to save him/her.Remember that you are too young 69 do that.Sojust call the adults(成年人).”"The lesson was interesting,and I learned something,"many students said after the lesson."Drowning is terrible.So if I want to swim,I will go to the swimming pool 70 my par-ents.”A Fa666年6970.1人52五、补全对话(5小题,每小题2分,共10分)根据下面的对话情景,在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整。A:Hey,Peter!May I ask you some questions?八年级英语第7页(共8页)八年级英语第8页(共8页)

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10