{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
2024年甘肃省一月份高考诊断考试英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年甘肃省一月份高考诊断考试英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
Although I didn't think my father was right,I felt I was also wrong.I shouldn't talk back to him.Iwanted to have a conversation with him calmly.After thinking twice,I took out the key from mypocket.With the key in hand,I opened the door nervously.To my surprise,my father was sitting by the dining table alone.Seeing I came back,my fatherstood up excitedly.When I found my favorite food was laid on the table,I approached him andthrew myself into his arms,sobbing uncontrollably on his shoulder.I was touched beyond words,feeling a stream of warmth flowing in my heart.It was then that I suddenly realized that the irondoor that I had imagined between us did not exist.I knew my father loved me deeply.【解析】第二部分阅读第一节y【语篇导读】本文是一篇应用文,主要介绍的是Youth Club的课程和活动的相关信息。21.A细节理解题。根据文中第一栏的“Monday-Friday6:00p.m.-7:30p.m.Computerlessons for beginners.(周一至周五下午6:00-7:30。初学者的计算机课程。)”可推知一节计算机课需要花费一个半小时。故选A。22.C细节理解题。根据文中第四栏的“Monday--Sunday8:00a.m.-9:30p.m.Swimmingpool open.(星期一至星期日上午8:00至晚上9:30。游泳池开放。)”可推知学生们每天都可以去的是游泳池游泳,故选C。23.B细节理解题。根据第五栏的“Tuesday,Thursday and Friday6:30p.m.-7:30p.m.Cooking lessons..Learn to cook delicious dishes from all over China.(星期二、星期四和星期五下午6:30至晚上7:30。烹饪课程。学烹饪来自中国各地的美味菜肴。)”可推知一个周三次的烹饪课。故选B。公【语篇导读】这是一篇记叙文。文章主要讲述了作者通过和室友的相处,学会了共同生活的关键。24.D推理判断题。根据第一段中“We both got tired of each other.(我们都厌倦了对方。)”可推知作者和凯特相处得不太好。故选D。25.A推理判断题。根据第二段可知“一天晚上,战争爆发了。凯特走进房间。很快,我听到她尖叫:‘把你的鞋子拿走!为什么在我床下!’我吓了一跳,看到我的鞋子朝我飞来。我跳起来,开始大喊大叫。她也大声喊道。”可推知她们之间爆发争吵的原因是作者把鞋子放在凯特的床下。故选A。英语参考答案·第2页(共9页)
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52