{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[高州一模]高州市2024届高三第一次模拟考试(24312C)英语答案

时间:2023-12-28 11:41:18 阅读:2

[高州一模]高州市2024届高三第一次模拟考试(24312C)英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[高州一模]高州市2024届高三第一次模拟考试(24312C)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、高州市高三2024第二次模拟
    2、2024高州二模
    3、2024高州第二次模拟考试
    4、2023-2024高州一模成绩查询
    5、高州市2024年高考情况
    6、高州市2023-2024学年度第一学期高一教学质量监测
    7、高州市2023-2024学年度第二学期期末质量监测
    8、2024高州二模答案
    9、2023-2024高州市二模
    10、2023-2024高州二模答案
2023-2024学年下学期高一阅读综合(B)(新高考)第25-28期参考答案及解析综合能力提升检测(4)参考答案及部分解析参考答案1-5 BABCA6-10 CACBA11-15 CBCAB16-20 CABBA21-25 BDACA26-30 DABCB31-35 BCDAC36-40 BFADE41-45 ADACB46-50 DCCBA51-55 BACBD56.a57.than58.built59.lowest60.rooms61.to eat62.dangerous63.totally64.which/that65.working写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Visiting the School History Museum on our school's thirtieth anniversary was an unforgettableexperience.The museum shows our school's journey,from its foundation to the present,highlighting keymilestones along the way.Photographs and documents provide insights into our school's history,describing the growth of our school.One exhibit that stood out was a display of our school'sachievements,including awards from various competitions over the years.It filled me with prideand inspired me to aim for excellenceThe visit deepened my appreciation for our school's drive for success.I'm inspired to contributeto its bright future.第二节One possible version:Mr.Thompson's phone buzzed again and again.By the time he could get his feet on the floor andcheck his phone,he was shocked to see the number flashing across the screen."50 volunteers?"Mr.Thompson cried out.He put on his glasses and read through all the responses to his post.While the teacher had been worrying about receiving only one kind volunteer,50 kind men hadbeen so moved by Minnie's story to come forward and brighten her day.Once again,Mr.Thompson began typing,putting a surprise into play.The following day,Minnie dragged her feet to school,not knowing the wealth of love that waswaiting to surprise her.She walked along the hallways with her eyes glued to the floor,failing tonotice the line of men outside her class door.Mr.Thompson took her name last after the otherkids had introduced their dads.Just as Minnie was about to say that she had no one,Mr.Thompson said,"Minnie,there are 50 father figures who have shown up for you!"Minnie wasconfused,but as she saw the dads coming in,she clapped in excitement.Her wish had finallycome true!部分解析阅读第一节
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10