{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[阳光启学]2024届全国统一考试标准模拟信息卷(一)1英语LL答案

时间:2023-12-24 12:03:25 阅读:1

[阳光启学]2024届全国统一考试标准模拟信息卷(一)1英语LL答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[阳光启学]2024届全国统一考试标准模拟信息卷(一)1英语LL答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年全国高考信息模拟试卷二英语答案
    2、2024年高考信息模拟卷四英语
    3、2024年全国高考信息模拟卷二英语
    4、2024年全国高考信息模拟试卷四
    5、2024年高考课标全国模拟仿真卷四英语
    6、2024年全国高考信息模拟试卷一英语
    7、2024年全国高考信息模拟试卷(四)英语
    8、2024年全国高考信息模拟试卷一英语
    9、2024年全国高考信息模拟试卷(五)英语答案
    10、2024年全国高考信息模拟试卷三英语答案
top schools,but could not afford the application fees,let alone school fees.But with a passion for business,hedreamed of attending a college in the northeast so he could be close to New York city and other major businesscenters.In the process of his application,Gray was determined to deal with it by himself.He looked at hundreds ofwebsites,checking scholarship requirements.Many scholarships had very specific qualifications that he didn'tmeet.But Gray had 600 volunteer hours and started a nonprofit organization which organized volunteeropportunities for students when he was in high school.So he searched for scholarships that looked for excellentgrades combined with leadership and community service.Soon,he got the Gates Millennium Scholarship,which covers school fees from a bachelor's degree to adoctor's degree.A $20,000 scholarship from Coca-Cola followed.He also received aS20,000 Horati o AlgerScholarship and the $10,000 AXA Achievement Scholarship.And smaller awards just kept coming.In the end;hehad amazing success,receiving 34 scholarships worth $1.3 million enough to pay for years of school,plus coverhis living expenses with some leftover money to invest.Gray has used the money for schooling,room and board,daily supplies,travel for interviews and other needs.After appearing at national conferences and in the media,hundreds of students and parents have emailed andcalled for advice,which inspired Gray,now a business major at Drexel University,to make a mobile-phone appcalled Scholly short for "scholarships"-to help other teens get scholarship money.Though the app has thousands of downloads,Gray and his colleagues decide to keep the price only at 99cents because their purpose is more public service than profit.As for his career plans,he has the goal of a trueenterprise,"Ideally not to have to get a job when I graduate."24.What makes Gray stick to his application?A.His affordable ability.B.His 600 volunteer's hour.C.His parents'help and encouragement.D.His enthusiasm for business.25.Why does Gray develop Scholly?A.To promote scholarship application.B.To prioritize others apps.C.To raise funds for his own schooling.D.To appeal for more downloads.26.What kind of person do you think Gray is?A.Proud and creative.B.Ambitious and generous.C.Optimistic and tolerant.D.Courageous and stubborn.27.What does Gray intend to do for his future career?A.Working for charity.B.Getting a high-paid job.C.Starting his own business.D.Maintaining his current job.cThe United Nations announced on April 19 that India is going to become the most populous country in theworld by the end of June.India's population by the middle of this year is estimated to come in at.1.4286 billion,compared to 1.4257 billion for China,in the State of World Population Report 2023 by the United NationsPopulation Fund.The data showed the United States at a distant third,with an estimated population of 340 million.One of the main reasons for this rapid population growth is India's high birth rate,said Time magazine.In2022,there were about 23 million newborns in India.That's more than any other country.英语试卷第4页(共9页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10