{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(四)4英语(新高考卷Ⅱ)试题

时间:2023-12-21 00:36:47 阅读:1

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(四)4英语(新高考卷Ⅱ)试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(四)4英语(新高考卷Ⅱ)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024视听说教程1答案
    2、2023-2024实体娃娃实战演练视频
    3、2023-2024史铁生《我与地坛》
    4、2023-2024史铁生的作品
    5、2023-2024史铁生简介及人生经历
    6、2023-2024是天时不如地利也的是的意思
    7、2023-2024史铁生秋天的怀念
    8、2023-2024史铁生
    9、2023-2024十天之后回到现实
    10、2023-2024时停起手,邪神也得给我跪下
How will I tell them?(Text 7)W:Where are you off to with that bag of bird food,Jake?M:I'm going to put some in the garden and then wait till the birds come.Recently one reallyunusual-color bird's been visiting.It might come back again.W:Really?M:Yeah.Anyway,it's all for an organization I work for.There's been such a drop in somespecies.They've asked people to identify the birds they see over a certain period.W:Sounds brilliant!Can I take part too?M:Sure.You can help me if there's one I don't recognize!(Text 8)W:Mr.Smith,how do you keep up with this schedule?M:One just has to keep going!Today,the 7th of May I'm with you in Delhi.W:And yesterday?M:Yesterday and the day before yesterday,that is on the 6th and 5th of May I was in Mumbaiand Bangalore.W:Why don't you give yourself a break?Relax in Delhi for a day.M:Impossible!Tomorrow and the day after,that is,on the 8th and 9th of May,there areimportant meetings in Mumbai again.I'll have to fly back to discuss a new project.W:Thank goodness for the weekend!You can take it easy on Sunday.M:I'm looking forward to it.It will give me time to relax.(Text 9)W:Hey Mike,throw your bag in the back and sit in the front.M:Thanks,Mary.W:Are you still working at Starbucks?M:Well,Starbucks was a good job for me.However,my manager would schedule me onlyduring the times when it was most busy,which is in the morning when I have classes.SoI'll find a new job.W:That's great.M:Do you have any ideas for the break?W:I am planning a snowboarding trip at Big Bear.You should come.And my cousin actuallyowns a house up there and he said it is OK for us to stay at his place for the weekend.M:Oh,that sounds like fun!Well,I will check my schedule and give you an updatetomorrow.Thanks again for the ride,Mary!W:You are welcome Mike.【高一英语·参考答案第2页(共4页)】·24-217A·

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10