{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

百师联盟 2024届高三一轮复习联考(四)4英语(全国卷)试题

时间:2023-12-19 15:10:55 阅读:1

百师联盟 2024届高三一轮复习联考(四)4英语(全国卷)试题,目前双语学习报答案网已经汇总了百师联盟 2024届高三一轮复习联考(四)4英语(全国卷)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、百师联盟高三一轮2024四
听第8段材料,回答第11至13题。W:Can I help you?M:Yes,please.I'd like four kilos of rice.W:Here you areM:Thanks.And do you have fish?W:Yes,we do.How much fish do you need?M:Two kilos.W:OK.Do you need milk?M:Yes.I need three bottles of milk.W:Is that all?M:Yes.That's all.How much are they?W:They are eighty-five yuan.听第9段材料,回答第14至16题:M:Can you come to my birthday party,Helen?W:Sure.When is it?M:It's on December 9th.W:How old are you,Dave?M:I'm thirteen.What about you,Helen?W:Me,too.M:Then when is your birthday?W:It's on September 19th.M:Do you have a party on your birthday?W:No,I don't.But my parents and I often take a family trip and have a big dinner.听第10段材料,回答第17至20题。(W)Hello,everyone!I'm Emma Smith.Next Saturday is my mother and my sister'sbirthday.Their birthdays are in December and they are on the same day:December 12th.Myfather and I want to have a party for them.Today is December 6th,and I'm in a store now.Thestore has sweaters for twenty dollars and sports shoes for eighteen dollars.I buy a yellow sweaterfor my mum,and for my sister Betty,I buy a pair of sports shoes.I think my mum and my sisterwill like them.参考答案第一部分第一节:1-5 ABCBC第二节:6-10 BCBBA11-15 ACBBC16-20 BCBBC第二部分第一节:21-25 CBADB26-30 CDABA31-35 CDBAD第二节:36-40 DDBCC41-45 BDCBD46-50 ACAAB第三节:51-55 BDEAC第三部分(One possible version)第一节:56.happy57.month58.women59.doing60.big61.fifth62.looks63.party
本文标签: 全国联考精选卷答案

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10