{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(新高考卷Ⅰ)试题

时间:2023-12-18 02:40:55 阅读:1

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(新高考卷Ⅰ)试题,目前双语学习报答案网已经汇总了[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(新高考卷Ⅰ)试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024视听说教程1答案
    2、2023-2024实体娃娃实战演练视频
    3、2023-2024史铁生《我与地坛》
    4、2023-2024史铁生的作品
    5、2023-2024史铁生简介及人生经历
    6、2023-2024是天时不如地利也的是的意思
    7、2023-2024史铁生秋天的怀念
    8、2023-2024史铁生
    9、2023-2024十天之后回到现实
    10、2023-2024时停起手,邪神也得给我跪下
W:Which cities did you visit?M:I visited Beijing,Shanghai and Xi'an.W:How cool!M:I think so.But there are many differences between Chinese customs and American customs.Imade some mistakes.W:Don't worry about it.When in Rome,do as the Romans do.M:OK.W:By the way,would you like to have dinner with my family?M:I'd love to.You know,I am interested in Chinese culture and customsC.听短文请根据所听内容,从每小题所给的三个选项中选出一个最佳答案。短文听两遍(M)My name is Eric.I'm from America,but now I'm in the UK.I have worked as anengineer in the UK for three years.I find people in the UK always say sorry.Almost every personsays sorry about eight times a day.In fact,British people say sorry more often than people fromother countries.In the old days,"sorry"was used to express sadness for having done something wrong.Butat present British people use the expression to show good manners.People in Britain also use"sorry"when they share the same feeling with others.However,British people's use of "sorry"may make things difficult for foreigners who dont know about their ways.British people pay a lot of attention to the feelings of others.This is thereason why they say“sorry”every day.D.听填信息你将听到一篇短文,请你根据所听内容填写下面的信息卡。短文听两遍。(W)I tried that new Italian restaurant last weekend.It's in the city center near the post office.I had to drive for about an hour to get there,and there was a lot of traffic.That was the onlytrouble.However,you can sit inside and watch everyone go by.It has very nice lighting.Themenu has some great choices,too.They have the usual Italian food you find everywhere,and theyalso have some different dishes that you've never tried before.The food is really delicious,butyou might need lots of money to eat there.I spent over $100 for the two of us -a lot more thanI had expected.I'll probably go there again,though.The waiter that waited on us was really niceand quick.参考答案(One possible version选择题除外)一、1-5 ACBBC6-10 BCACB11-15 ABBBB16-20 BACCC21.weekend22.center23.60/sixty24.choices25.10026-30 EDBFA二、31-35 AACBB36-40 CABBA三、41-45 BBCCA46-50 BCADB四、

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10