{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(新高考卷Ⅱ)答案

时间:2023-12-18 02:30:51 阅读:1

[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(新高考卷Ⅱ)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了[百师联盟]2024届高三仿真模拟考试(三)3英语(新高考卷Ⅱ)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024答案扫一扫
    2、2023-2024答案解析网
    3、2023-2024答案网
    4、2023-2024答案之书
    5、2023-2024答案之书电子版
    6、2023-2024大安国的帝姬by黛妃笔趣阁
    7、2023-2024答案圈
    8、2023-2024大案要案侦破纪实全集
    9、2023-2024打氨基酸点滴有什么好处和害处
    10、2023-2024答案之书在线测试
M:I really feel uncomfortable.Vera.W:What's wrong,Greg?Do you have a headache?M:No,I have a bad backache.W:How long have you been like this?M:For two days.W:Have you been to the hospital?M:Yes,and the doctor asked me to take the medicine three times a day.听下面一段对话,回答第8至第9两个小题。W:What are you going to do this Saturday,Sam?M:I'm going to take part in an English singing competition,Tara.W:What kind of song will you sing?A folk song?M:No,I will sing a pop song.W:Did you practice it by yourself?M:Not really.Mr.Smith helped me a lot.W:When will the competition start?M:At 4:00 p.m.Oh,I'm a little nervous.W:Take it easy.I'm sure you will be the best.听下面一段独白,回答第10至第12三个小题。(M)Twenty-year-old Sanjay Chavan is a postman in America.He is a very nice-lookingyoung man of medium height.His eyes are blue and his hair is red.His bright smile shows heis very friendly to others.Sanjay lives with his mother and three younger brothers in a smallroom.He is very hard-working as his family depends on him.Sanjay does not really enjoyhis work of sending letters.He had to leave school when his father passed away.He hasborrowed some money and joined a computer class in the evenings.Sanjay hopes that he willget a good job when he finishes his computer course听下面一段对话,回答第13至第15三个小题W:Mark,shall we go to the cinema this Friday?2/9

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10