{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2英语·ⅠA答案

时间:2023-12-17 01:55:01 阅读:1

2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2英语·ⅠA答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024届智慧上进 名校学术联盟·高考模拟信息卷押题卷(二)2英语·ⅠA答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

16-20 BCCBA21-25 DABBC 26-30 ADCBA31-35 ABCAA36-40 CGDEA 41-45 ADABC46-50 CBDBC51-55 ADCAB56-65(One possible version)56.himself.57.which58.determination59.despite60.had reached61.additional62.to assist63.was shown64.officially65.s0写作(One possible version)第一节Dear Sir/Madam,My name is Li Hua,a student from China.Knowing that an international youth musiccompetition will be held recently,I am writing to ask for information about it.As a music lover,I began to learn how to sing when I was six.Last year,I won the first prize inthe middle school students'singing contest in Beijing.I am currently composing a pop songabout school life.Could you please tell me if this kind of original song is acceptable?I would look forward to hearing from you.Yours,Li Hua第二节Paragraph 1:While we were feeling sad for the poor cat,a vet returned.After knowing the whole thing,shecarefully checked the cat.Then,she sadly shook her head and concluded,"I'm afraid itdoesn't have a chance.His heart is almost not beating."I didn't give up,and begged her todo whatever she could.She promised to try her best.Unbelievably,with the vet's help,aboutthirty minutes later,the cat's little chest began rising and falling and its body became warmer.Seeing this,I was very excited.Paragraph 2:Weakly and with much shaking,the little cat lifted his head.Kate put some food under hisnose to stimulate him.To our surprise,our tiny patient reached out and began eating.It wasreally a great relief to see that.I thanked all the medical workers and paid the bill,and theygenerously charged me only for the supplies used.With my attentive care,the cat graduallyrecovered and became a member of my family.To remember the unforgettable Christmas Day,Inamed him Miracle.He always reminds me that a miracle will happen as long as you try yourbest.第14期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。本文介绍了四个画廊咖啡馆给参观画廊的人们带来的不一样的体验。2l.D。理解具体信息。根据Tatha Bar and Kitchen中overlooking the waters of the Tay.以及Cafe Bar and Kitchen中Visitors come for the sea views可知,Tatha Bar and Kitchen和CafeBar and Kitchen的共同之处在于它俩都为到访者呈现了水景。22.A。理解具体信息。根据The Garden Cafe中serves as a perfect reminder of the originalneighborhood's inspiration.可知,the Garden Cafe色的装修会让到访者想到社区起源。

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10