{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案

时间:2023-12-03 01:21:25 阅读:1

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案,目前双语学习报答案网已经汇总了衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    2、衡中同卷2024调研卷英语二
    3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
    4、2024衡中同卷高三二调答案
    5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
    6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
    7、衡中同卷2024答案英语(二)
    8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
    9、2024衡中同卷调研卷二
    10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
24.Why did Martha's parents disapprove of her learning dance? A.Her family couldn't afford it. B.Dance brought trouble to her family. C.They couldn't find good dance teachers. D.Americans looked down upon American dance. 25.What made Martha Graham determine to be a dancer? A.The popularity of dance. B.Her teacher's encouragement. C.Her good physical conditions. D.Ruth Saint Denis'performance. 26.What did Martha Graham do to show herself freely? A.She taught at Carnegie Hall. B.She performed around the world.
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10