{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

时间:2023-11-26 23:43:00 阅读:1

2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡水金卷2024新高考英语
    2、2024衡水金卷分科综合卷英语
    3、衡水金卷先享题压轴卷2024新高考英语二
    4、2024衡水金卷高三英语
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语二
    6、2023-2024衡水金卷高三四调英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2023-2024衡水金卷高三二轮英语答案
    9、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    10、衡水金卷2024英语三答案
听下面一段独白,回答第10至第12三个小题.10.How were many children because of warsA.homeless.B.terrible.C.unhealthy.11.What should we do to help these homeless childrenA.By teaching them English.B.By offering clothes for them.C.By raising money for them.12.What will you do if you'd like to join the program?A.Come to the teacher's office.B.Make enough money.C.Write an e-mail.听下面一段对话,回答第13至第15三个小题,13.How was Jane's trip to her hometown last month?A.Unpleasant.B.Exciting.C.Wonderful.14.What can Jane see in her hometown now?A.Beautiful flowers and trees.B.Rubbish and dirty water.C.Clean water and swimming fish.15.What are they going to do?A.Go fishing.B.Write to the TV station.C.Visit Jane's hometown again.第三节听下面一篇短文。按照你所听内容的先后顺序将下列图片排序。短文读两遍,B16.17.181920二、阅读理解(20小题,每小题2分,共40分)阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。(A)Shop Local&Help Our School Raise Funds(筹措资金)Dear Parents,We are proud to raise funds with Sunshine Coffee.This is a local company that has 3locations (Wenyuan Road,Hexiangxi Road and Zhongshan Road).There are 9 kinds of coffee to choose from and each bag is 1 kg and costs 49.Pleasesupport us by buying some coffee or asking friends to support our raising.As a THANK YOU please enjoy“the buy1 coffee get 1 free coupon(优惠券)"九年级英语试卷第2页(共8页)座号
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10