{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案

时间:2023-11-26 10:32:58 阅读:1

衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案,目前双语学习报答案网已经汇总了衡中同卷调研卷2023届新高考/新教材(二)2英语答案 趣对答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡中同卷2023-2024高三二调英语
    2、衡中同卷2024调研卷英语二
    3、衡中同卷2024高三二轮专题卷答案英语
    4、2024衡中同卷高三二调答案
    5、2023-2024衡中同卷新高考版英语
    6、2023-2024衡中同卷高三二轮英语
    7、衡中同卷2024答案英语(二)
    8、2024衡中同卷调研卷全国二卷英语
    9、2024衡中同卷调研卷二
    10、2024衡中同卷高三二轮专题卷英语
ShiftCtrlC.Appreciate the highest waterall高管酉山学SOS一eS0SD.Float down the Dunajec River on a raft.23.Where can the text be found?英A.In a guidebook..B.In an art magazine.C.In a science magazine.D.In an education brochure.BWhen I was two years old,my parents were still getting used to the lifestyle of raising akid,but what they had noticed was what they considered "out of the ordinary"behavior.Whatever toys I played with,I placed them in a straight line.When others were unfriendly tome,I became changeable.My diagnosis (was in 1999,a time when a type of autism(called PDD-NOS was still not commonly understood and was still being observed.My parents were initially shocked at this result.(众0见农燕,学西共)式酒代骑一架As I got older,I began to develop from keeping to myself to interacting with other kids安once I entered a public school in first grade.I noticed how the other kids were able to answerquestions in class a lot faster than I could understand.Since fourth grade,I joined my school'smarching band,something I never had any interest in,but my mom made me believe that itwas a great way to not only make friends,but to help gain more confidence in myself.焙At the same time during fourth grade,I discovered my talent for creative writing.Irealized,on the day I wrote my first story about superheroes,my processed thinking and my子imagination provided a basic feature for my character:a hidden talent.As the years passed,Ihelped my fellow classmates with articles,and I even shared the original pieces I wrote withmy classmates occasionally,although I was still unaware about my diagnosis.However,one day when I was fifteen years old,I learned the real truth about myself.相My parents kept it from me because they thought it would affect my self-respect.I understoodwhy they'd hide this from me because they really love me,and ever since then,I've accepted呀who I ain,and I use my talents to help others who need a friend.24.What happened to the author when he was two years old?.gore bi AA雪A.He liked playing toys.2osmmoor ensmow tuods wond sw n ledW.B.He often felt shocked.vipaol ai sd29a8w249记AC.He found a new hobby.D.He behaved uncommonly.flndiond l4a25.What can be inferred about the author's mother from paragraph 2?A.She helped the author to grow positively.套,B.She was need about thehr'grades.置合时录点中C.She requested the author's classmates to assist him.D.She kept in touched with the school marching band.26.What is the main idea of paragraph3?红80whwo116983A.The author published some originals.Td oy 30A【高二英语第4页(共10页)】·24-36B·
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10