{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

时间:2023-11-26 04:31:21 阅读:1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
animals are projected to decline by 30 per cent over the next three polar bear generations,around35 years.Professor Laidre and her colleagues analyzed genetic samples from polar bears that theytracked from 2015 to 2019,and they found a few hundred polar bears in south-east Greenland arethe most genetically-isolated of their species.While tracking these animals,the team further dis-covered this genetically-isolated group hunts via floating blocksof freshwater ice,brokenofffromglaciers,for about 250 days of the year,when sea ice has melted.This probably enables the bearsto live in the area,which has no sea ice for considerably longer than other polar bear habitats.Glacier ice may help small numbers of polar bears survive for longer periods under climatewarming,and may be important to prevent extinetion,but it is not available for the vast majorityof polar bears,"says Laidre."And ensuring the long-term existence of a wild population of polarbears is ultimately dependent on protecting their sea ice habitat.That will require decreasinggreenhouse gas emissions."The genetically-isolated bears may have adapted to hunting via fresh-water ice,.but this doesn't make them immune(不受影响的)to the effects of climate change.11.Which of the following best explains "resilient"in paragraph 1?A.Familiar.,&、B.Cruial次解MC.Relative.D.Adaptive12.What is a cause of the decline of polar bears?A.Food shor影B.change.C.Poor water quality.D.Human hunting.13.Whs detie oh rore of plr eC.Pessimistic.D.Indifferent.A.Hopeful.14.What is the main idea of the text?A.Glacier ice plays an important role in protecting polar bears.B.Climate change results in great decline in polar bear population.C.Polar bears change their hunting style to adapt to climate change.D.Polar bears have become immune to the effects of climate change.三、七选五(共5小题;每小题5分,满分25分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The world that we live in is beautiful because it's made up of people from a diversesebackgrounds and cultures.There's no better way than to acknowledge Global DiversityAwareness Month every October.During this time,our multicultural world is embraced and celebrated for all of the varietyand joy it brings.Can you imagine a world where everyone looks the same,has the exact samehobbies and interests,and even eats the same thing for breakfast,lunch and dinner?
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10