{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
2024年衡水金卷分科综合卷老高考英语三全国二卷英语x,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷分科综合卷老高考英语三全国二卷英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
C.Avoiding constant switches.D.Brightening the mornings13.What does the underlined word "transition"in Paragraph 3 mean?A.Impact.B.Exposure.C.Disorder.D.Change.14.What does Jay think of DST?A.It helps restore energy.B.It raises health concernsC.It is a timing reminder.D.It matches humans'body clock.15.What will the policymakers probably do this year?A.Choose DST.B.Adopt YRST.C.Tighten the economyD.Increase funds on healthcare.【答案】12.A13.D14.B15.A【解析】【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了夏令时以及它带来的好处(可以促进经济与消费)与弊端(可能会对人们的身体健康产生影响)。【12题详解】细节理解题。根据第二段中的“He points to the potential economic benefits DST brings.The key argument isthat more light in the evening can stimulate people to go out and that translates into more people shopping inconvenience stores for everything from water to sports drinks..Thus,there is a boom in spending.(他指出了夏令时带来的潜在经济效益。关键的论点是,晚上更多的光线可以刺激人们外出,这意味着更多的人在便利店购买从水到运动饮料的各种商品。因此,出现了消费热潮)”可知,夏令时可以促进消费,故选A。【13题详解】词句猜测题。根据第三段的“DST increases evening exposure to light,,which can make it harder to fall asleep atnight.So in recent years,the time change has been reported to be linked to an increase in atrial fibrillation,a type ofheart disease,perhaps due to the sleep disorder..(夏令时增加了晚上接触光线的时间,这会让人在晚上更难入睡。近年来,据报道,时间的变化与心房颤动的增加有关,心房颤动是一种心脏病,可能是由于睡眠障碍)”可知,夏令时(这种时间上的转变)可能会导致心脏问题和睡眠紊乱。由此可知,已有证据表明,这种转变也可能会导致注意力问题和情绪问题,因此与“transition'”意思最接近的应该是“change'”。故选D。【14题详解】推理判断题。根据第四段Jay的观点“It's just a one-hour change,but this shows how sensitive our bodies maybe to internal clock(生物钟)interruption.(这只是一个小时的变化,但这表明我们的身体对生物钟中断有多敏感)”推知,Jay认为夏令时可能会导致健康问题,故选B。第10页/共23页
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52