{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

江西省2024届高三第三次联考英语x

时间:2023-11-25 16:48:56 阅读:1

江西省2024届高三第三次联考英语x,目前双语学习报答案网已经汇总了江西省2024届高三第三次联考英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024江西省高三上学期联考英语试卷
    2、江西省高三联考2024英语
    3、江西省2024高三联考英语答案
    4、江西省第三次大联考2024英语
    5、2023-2024江西省高三阶段性考试英语
    6、2023-2024江西省高三联考英语试卷
    7、江西2024高三四月联考
    8、江西省2024年全国第三次联考
    9、2024年江西省高三联合考试答案英语
    10、2024年江西省高三联合考试
I'm writing to invite you to join me for a wildlife protection photo exhibition at our city librarynext FridayThe exhibition aims to raise awareness about the importance of wildlife protection and includeswonderful photographs showing various endangered species and their habitats.It will be a greatchance for us to learn more about wildlife protection and encourage others to take action.Please let me know if you're interested and free on Friday morning.I look forward to your reply.Best regards,LiHua第二节One possible version:My mother looked from one teller to the next until she saw the teller at the end of the longcounter.My mother stopped in front of the teller and told her that she was the customer whohad come to the bank in the morning.Talking to this young woman in a kind and soft voice,mymother explained that she had returned to the bank to correct an error that had happenedearlier.The teller's smiling face quickly took on a worried look.My mother reached into her oldbag and pulled something out.Then,I saw my mother push a one-hundred-dollar bill over thecountertop to the teller."You gave me one hundred dollars too much,"my mother said.Trying to hold back the tears,the teller said,"I'm so sorry.I have made several errors.I was told this morning that if I made onemore error,I would lose my job.You see,I have two small children to support.Thank you somuch for returning this money.I can't thank you enough.Not many people would have returnedthis money."'My mother simply said,"You're welcome.Good luck to you."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章是一则闲置冬衣征集通知。21.B。理解具体信息。根据第一段中的The WrapUp London activity is in its12 th year now可知,WrapUp London活动已有十余年的历史。22.A。理解具体信息。根据第五段中的You can donate winter coats,ideally heavy ones可知,WrapUp London活动主办方接受厚的冬衣。23.D。理解具体信息。根据第六段中的After the collection,the coats are taken to storagespaces across London,where they're sorted and sent to community organisations.go to theseplaces to get clothes可知,有需求的人可以去社区组织领取捐赠的冬衣。B篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是记叙文。文章介绍了志愿者Rhiannon救助蝙蝠的故事。24.B。理解目的。根据第一段中的Rhiannon...provides a temporary home for bats、Rhiannonhas built a lovely connection with the bats under her care Eddie,one of the bats that lived ather home,.enjoyed spending time with her可知,作者提及Eddie是想说明Rhiannon是真心关爱蝙蝠。25.D。理解具体信息。根据第一段中的According to Rhiannon,he might have been so weakthat he couldn't hold on to his mother和第二段中的He simply could have just fallen off Mum as
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10