{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
红讲评三步一体高效训练札记thrown away by hunters,swy poison the birdsblod.Sme ricuural commnities leave outo kimne orhThisprtie lls condorNow rindectly.Planned and illega hunting isr,but still happens.Alhoughonlyabout6,7o0adltcondorsremaininthewidtoday,scientists,conservatioaists,money.Su运用示nndigeous cmtie are heimg the bird mkecomeback.The Andean Condor(破产)yeeConetion og(PCA)beeneffoAretin or thee decades.In thatparents ha并解和every day:time,the progrm hasreseast37more than five percent of the species'overallDad bopulationand has hatched (andfreed condor chicks.In doing s,thegroup hasSadly,mareestablishedAndeanht ofoe Pataoni Because of this deepperspectiviwith Andean peopverime th PCCA freso,the local ommunitydemands t环流hostsild bysrttocerate the bird's retun and offer prayersbadly.Wea job wel2naddition tohathingnad freeing ondrscetists with PCCA are using GPStrackingfolthe birdsheothe wild.The data allows them to identifyYoukey habitats and educate policymakers about which areas should be protected.Some of the mostto bathe a近important Patagonian lands where the birds have been sent back into the wild are suggested forand their热development for green energy production.set them11.What does the underlined word "revered"in paragraph 1 mean?AnotA.Hunted.B.Discussed.C.Respected.D.Raised.people wh水12.What is paragraph 2 mainly about?partner,A.Effective ways to save condorsSo tr垂B.Human-related damage to condors.from it.水C.Condors'less and less food resources.15.WhatD.The position of condors in human society.A.He13.What is the present situation of the Andean condor?B.He述A.Their chances of survival drop sharply.C.HeB.More and more condors are being traded.D.HeC.Many condors are kept in wildlife reserves.D.Rescue efforts help increase their population.16.What14.Why do scientists use GPS-tracking collars to follow condors set free?A.ThA.To avoid losing control of them.B.ThB.To identify and protect their habitats.C.ThC.To have their health checked regularly.D.TID.To educate policymakers and common people.17.Whic【答案与解析】A.T南美洲的安第斯秃鹰道受了人类带来的各种侵害,如今野外的成年秃鹰只有大约670只。科学家、环保主义者B.TH和土著社区正在通过各种努力来增加这种鸟类的数量。C.T1.C根据画线词下文可知,这种乌在安第斯土着文化中长期以来一直被视为力量和不朽的象征。它是至少四个国D.T家的国乌。男根福第3段最后-句可知,每次PCA放飞一只秃鹰时,当地社区都会举办一个独特的仪式,庆祝它的回归并为它祈持。由此可推知,“revere”与“respect"同义。18.Wha12,B通滨第2段可知,本段主要说明人类的一些活动给安第斯秃离带来的便害。A.W1品.D根辐第3段可知,科学家及社会各界正务力通过各种方式,如雪教、解化、放飞等,帮助增加这杂岛类的数量。B.W1414,B根据最后一及第2句可知,科学家给教放归的安第斯充离安装GS追踪项国是为了定位及保护这丝秃鹰的柜C.H息地。D.H[24新教材,ZC·英语-R-必修第二册-GD0NG】
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52