{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

江西省2024届高三第三次联考英语x

时间:2023-11-25 05:09:02 阅读:1

江西省2024届高三第三次联考英语x,目前双语学习报答案网已经汇总了江西省2024届高三第三次联考英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024江西省高三上学期联考英语试卷
    2、江西省高三联考2024英语
    3、江西省2024高三联考英语答案
    4、江西省第三次大联考2024英语
    5、2023-2024江西省高三阶段性考试英语
    6、2023-2024江西省高三联考英语试卷
    7、江西2024高三四月联考
    8、江西省2024年全国第三次联考
    9、2024年江西省高三联合考试答案英语
    10、2024年江西省高三联合考试
24.How did the task "Kindness Week Challenge"affect Brennan?A.He discovered his love of chocolates.B.He became a good friend of Ms.Ann.C.He developed a habit of receiving gifts.D.He learned how to choose attractive things.25.What do Brennan and Ms.Ann both like?A.Flowers.B.Cakes.C.Chocolates.D.Cards.26.What makes Traci feel proud of Brennan?A.His kindness to others.B.His talent for telling stories.C.His good performances at school.D.His ability to earn money for the gifts.27.How do Ms.Ann's family feel about Brennan?A.Worried.B.Sorry.C.Thankful.D.Surprised.CEvery child in Montana will have a chance to get free books from Dolly Parton'sImagination Library which is in partnership with the state's first lady,Susan Gianforte.Dolly Parton's Imagination Library is a book gifting program to improve childhoodliteracy and a love for reading.The program provides free age-appropriate(与年龄相符的)books to children from birth to age five,regardless of the money their family makes.Byproviding free books and improving early reading ability,the program hopes to improveeducational outcomes and create a foundation()for a lifelong love of learning in youngchildren."I'm so excited to be starting my Imagination Library widely in Montana!"said Parton."I want to send my very special thanks to first lady Susan Gianforte for her partnership inmaking this amazing gift available(可得的)to children and families across the state.”Parton's Imagination Library will provide a free book each month to any Montana child,ages 0 to 5 years old,who is registered with the organization."The ability of reading and writing helps the kids a lot with their development.Whenparents read to their kids or when the kids read alone,books attract them,fire theirimagination,and spark their curiosity,Gianforte said.28.What does the underlined word "literacy"in paragraph 2 mean?A.The idea of sharing.B.The habit of listening.C.The skill of solving problems.D.The ability of reading and writing.29.How does the program help young children build a lifelong love of learning?A.By selling books statewide.B.By working together with Gianforte.C.By improving their early reading ability.D.By organizing learning activities for their parents.【高一年级9月份月考·英语第4页(共8页)】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10