{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

时间:2023-11-24 17:15:20 阅读:1

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

《双语学报》2023-2024学年高考版新高考强化版第4期测试题参考答案及部分解析第4期测试题参考答案1-5 CBBCA6-10 CACAB11-15 ACBAC16-20 CBBCB21-25 DCACA 26-30 BDAAB31-35 BCDCA36-40 DECGA41-45 ABDCB46-50 DACBD51-55 CABDA56-65(One possible version)56.reflecting57.to58.popularity59.a60.effective61.has suffered62.relieved63.eagerly64.when65.physicians写作(One possible version)第一节Dear Kevin,How are you doing?I hope everything is going well with you in Beijing.I'm writing to inviteyou to visit Hangzhou during the National Day holiday to witness the excitement of the 19th AsianGames.Hangzhou is a beautiful city with a rich history and culture.It's famous for its attractive WestLake,ancient pagodas,and tea culture.The upcoming Asian Games will be held here,which willshowcase our city's modernity,diversity,and inclusiveness.During the trip,you can watch thetop-level athletes competing in various sporting venues while enjoying the unique local cuisineand culture.I believe you'll be amazed by the fascinating international sports gala.Are you interested in taking this trip?Looking forward to hearing from you soon.Yours.Li Hua第二节Paragraph 1:"Thanks,"the old lady said,relaxing a little,and told Joe her problem."I can handle it,"Joereplied.Then,he let the lady wait inside her car while he was replacing the tire.Seeing him busilysolving her problem,the lady felt so thankful.It was cold outside and Joe's hands were gettingdirty and painful,yet he didn't quit.Finally,he finished.The lady felt relieved and handed Joesome money to show her appreciation,but Joe declined.Then,wondering how to pay him back,the lady chatted with him and learned about his trouble.Paragraph 2:Then,the lady smiled,"How about working in my son's restaurant?I'll talk to him.Joe'seyes widened and he nodded with a big smile.He couldn't believe the good news.After a briefintroduction to her son's restaurant,the lady left him a card and they exchanged phone numbers.Then,she waved him goodbye and left.Joe continued to head home and the next day,whenwondering whether he should call the phone number given by that lady,his phone rang.It wasfrom the lady's son.Days later,Joe began working in a wonderful restaurant,even with a highersalary than before.第4期测试题部分答案解析阅读理解
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10