{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷

时间:2023-11-24 09:23:00 阅读:1

2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、衡水金卷2024新高考英语
    2、2024衡水金卷分科综合卷英语
    3、衡水金卷先享题压轴卷2024新高考英语二
    4、2024衡水金卷高三英语
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语二
    6、2023-2024衡水金卷高三四调英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2023-2024衡水金卷高三二轮英语答案
    9、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    10、衡水金卷2024英语三答案
第6期测试题参考答案1-5 BAACB6-10 BCCBA11-15 CCBBA16-20 BAACA21-25 CAABD26-30 BADCD31-35 CBACD36-40 DEACG41-45 BDACB.46-50 ACACB51-55 CDDAB56-65(One possible version)56.natural57.warning58.of59.which60.to reduce61.a●62.surrounding63.importantly64.Owning65.will be created写作(One possible version)第一节Dear Sir/Madam.I am writing to inquire about your advertisement for a tour of a forest park.As a studentcurrently studying in the UK,I am interested in exploring the natural beauty of the country andwould like to know more about the park.I would appreciate it if you could provide me with some more information about the park,suchas its special features,student ticket prices,and the routes of the tour.I look forward to hearingfrom you soon.Yours sincerely.Li Hua第二节Paragraph 1:Out of nowhere,Sophie appeared."I can easily get in and get Sam out,"she offered.Then thepolicemen lowered Sophie to the window."Jump!"they told her."We'll drop a rope ladder foryou through the window.Without hesitation,Sophie jumped through the window,whichwakened sleeping Sam.And under the policemen's instructions,Sophie picked him up,put himon her back and tied him tight to herself with a bed sheet.Slowly she climbed the ladder andcalled the police.Paragraph 2:Then,Sophie carefully handed Sam to a policeman,and climbed out of the window.BothSophie and Sam were taken to the second floor where Gloria,Ruth and others were stayingCheers greeted Sophie.Ruth hugged Sophie while Gloria kissed Sam.Suddenly,Gloria came andhugged Sophie,saying,"Thank you,Sophie!I'm very sorry for my previous stupid behavior."Sophie smiled and hugged back.Days later,the flood water left and life returned to normal.Thepolice met Sophie and asked her what reward she wanted to have for her bravery.Sophie replied,“I have already got the reward一an opportunity to play with Sam.”
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10