{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前双语学习报答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
《双语学报》2023-2024学年高考版新高考强化版第12期测试题参考答案及部分解析第12期测试题参考答案1-5 BCBBA6-10 ABCBA11-15 CCBCA16-20 CAACC.21-25 DBDAC26-30 BCABB31-35 CDCAB36-40 FDCEB41-45 CADBC46-50 ABDCA51-55 BDCAD56-65(One possible version)56.generations57.remarkable58.which59.improving60.be appointed61.to62.a63.however64.creatively65.to identify写作(One possible version)第一节Dear friendsWelcome to our city and the International Culture Exchange Center!We are thrilled to have youhere for the 3-day Chinese tea culture trip.As you may know,our city is one of the largest tea-growing bases in China and is famous for itsvarious types of tea and amazing tea art.During your stay here,you will visit some tea plantations,taste some well-known types of tea,and appreciate wonderful tea art performances.I believe youwill have a deeper understanding of Chinese tea culture and make some friends here as well.If you need any help,please feel free to contact our center.Wish you an enjoyable andmeaningful stay here!第二节Paragraph 1:He nodded,taking her by her hands for another turn.And he guided her in an even bigger circleFinally,she had to admit she was tired.Her father picked her up.As the entire family cametowards me,I saw that little girl turn her face towards the sky to feel the snow on her skin onemore time.She was already in a soundless sleep when they passed me to enter the house.Herbrother was the last to go by and our eyes met."I'm sorry,"I whispered sincerely.Paragraph 2:With a smile,the girl's brother just said to me,"Feel the wind!You only live once.Then,hehurried to join his family.That afternoon,my father and brothers were surprised to see me test myskills on the hill.And for the rest of that year,I skied without complaining,flying down mountainsand enjoying the good health that allowed me to do so.Winters here are incredibly bittersometimes.Whenever I begin feeling bad after long months of snow and cold,I remember thelittle girl who enjoyed the pure,simple delight of snowflakes melting on her tongue.第12期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章主要介绍了四部百老汇歌剧。2l.D。理解具体信息。根据Once Upon a One More Time部分的Powered by the chart--toppinghits.redefine“happily ever after”.可知,该音乐刷是对童话人物的重新演绎。22.B。理解具体信息。根据A Beautiful Noise部分的.covers the ups and downs of Diamond'slife.into the later decades of his career可知,该音乐剧展示了歌手Diamond的成名之路。23.D,推断。根据Back to the Future部分的When a young man..finds himself transported back
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52