{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题

时间:2023-11-23 23:06:58 阅读:1

2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题,目前双语学习报答案网已经汇总了2024届衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)1试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    2、衡水金卷先享题答案2024英语全国一卷
    3、2024衡水金卷先享题分科卷英语二
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语
    6、2024年衡水金卷先享题英语四
    7、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    8、2024衡水金卷先享题压轴卷二英语
    9、2024衡水金卷先享题全国二卷b
    10、衡水金卷先享题压轴卷2024英语(二)
M:They are my books.听第7段对话,回答第14、15小题。W:Hello,I'm Mary!What's your name?M:My name is JimW:I'm 13 years old.How old are you?M:I'm 13,too.What class are you in?W:I'm in Class 5.Grade 8.M:Me.too.W:What's your telephone number?M:9243-5565.W:Oh,is that your toy car?M:No,it's my friend Frank's.第三节听短文根据所听到的短文内容,完成下面表格,每空填一词。(短文读三遍)(W)My name is May.I have four friends at school.They are Alice,James,Lisa and Jack.Alice is from America.She is in Class One,Grade Eight.She is twelve years old.That's her map.James is from England.He is thirteen years old.Look!That's his eraser.Lisa is fourteen years old.She is from Japan and she is in Class Five,Grade Nine.Oh,that is her pencil.Jack is from Canada.He is fourteen years old.This is his ruler.参考答案(One possible version选择题除外)一、1-5 BBCBA6-10 BABCO11-15 ABACB16.USA17.Thirteen18.eraser19.Japan20.Canada二、21-25 BABAA26-30 BBBCC31-35 CCBBC36-40 DBEAC三41-45 BBCCB46-50 ACCAA51-55 BCCAB四、第一节56.family57.China58.apples59.student60.friend61.girl62.Her63.nice64.but65.help第二节66.is67.What68.and69.a70.My五、A71.brother72.mom
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10