{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
M:Because most movies are long and boring.People can do many other things during that time.W:I don't agree with you.I think it's helpful to watch movies,especially if you are studyingEnglish.M:Really?W:Well,if you watch a movie in English,you can listen to native English and practice readingEnglish sentences.Maybe your reading skills will improve.M:Right,but you also have to consider that most people watch movies just for fun.W:Maybe that's true,but it is not for everyone.So it is helpful to watch a movie if we want toimprove our English skills.M:All right.C.听短文请根据所听内容,从每小题所给的三个选项中选出一个最佳答案。短文听两遍。(W)Antonio is my penfriend.He comes from Spain.Every year he takes part in La TomatinaFestival in his hometown.The festival is on the last Wednesday in August.Everyone comes intothe main square to throw tomatoes at each other.Before the fun begins,people cover the shopwindows with things.Antonio always wears his old clothes so he doesn't worry about gettingdirty.He always puts his camera in a bag to keep it clean.In the morning,cars arrive at the main square,bringing more than 1,000 kilos of tomatoes.Thefight begins at 11 o'clock and always lasts for about two hours.At about 1 o'clock,everyonestops.Then they spend the rest of the day cleaning themselves and the town!In the evening,Antonio usually watches the fireworks,eats delicious food and sometimes joins in the dancing.D.听填信息你将听到一篇短文,请你根据所听内容填写下面的信息卡。短文听两遍。(M)I'm so excited about our trip to Asia.I've never been there before.First,I will fly toSingapore from the US.I'll spend three days there,because I hear that there's a lot to see and doI'll also spend three days in Seoul.I hear the nightlife there is great.Then we will go to HongKong.China from there.I plan to do lots of shopping there.I hope two days will be enough to buyeverything I need.I would love to stay in Beijing for a few days.But unluckily,this tour linedoesn't include Beijing.After Hong Kong,we'll end up in Thailand and stay there for five days.There we will visit lots of places of interest.参考答案(One possible version选择题除外)-、1-5 BABAC6-10ACBAC11-15 BBBAC16-20 CCCAB21.Asia22.fy23.three24.shopping25.Thailand26-30 FECAB二、31-35 BCAAB36-40 CBCCB三、41-45 BADCD46-50 BDACD四、51-55 BDDBC56-60 DCDCD61-65 BFCAE五、66.relatives67.their68.imagine69.completely
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-09-15 17:36:52
2023-10-01 00:57:09