{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

时间:2023-11-23 08:07:04 阅读:1

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
第4期高三英语上学期阶段检测(一)参考答案1-5 CBBDC 6-10 ADBAA 11-15 DCDAB16-20 EBDCF21-25DBAAB26-30 CADBC 31-35 BDADC36.walking 37.of 38.rooftops 39.to improve40.was named 41.how42.practical 43.where 44.takes 45.shortage写作Dear Chris,I'm facing an annoying problem and writing to ask for your helpDuring my senior year of high school,I have to deal with mountains ofassignments.However,I kind of get addicted to my smartphone.I know it's wrongto spend too much time on the phone and I have tried some ways of staying awayfrom it.But every time I pick up the phone,Ijust can't put it down.Could you give me some advice on how to solve my problem?Lookingforward to your early reply.Yours,Li Hua"But the newspaper!He said the best time of day for him was when I broughthim his newspaper,"Jeffrey said anxiously.Roger looked up at Jeffrey with thesame soft,blue eyes that his uncle had."I'm afraid I'm somewhat to blame.I shouldhave come to see him more often.But whenever I'd call him,he told me not toworry about him ever being lonely.He told me about his special friend namedJeffrey who'd come to see him every day-even if it rained or snowed.I didn'tknow you came just to deliver his newspaper."Roger's words surprised Jeffrey at first but then he began to smile and pulledout a pencil and a notebook from his bag.He handed the pencil and the notebook toRoger,asking him to write down the address of the hospital."I plan on going to seeMr.Peterson,you know.It just so happens that he never got around to telling me theending of his last,extra special good story!"Jeffrey said.Pausing for a moment,Roger took the stuff and wrote something in the notebook quickly."I bet the specialgood story has a special good ending,"he said with a knowing smile.阅读部分解析A篇主题语境:人与社会一文学本文是应用文。文章介绍了四家别具特色的独立书店。L,C。理解具体信息。根据题干中的关键词French books可将解题信息定位至Albertine部分中的centered entirely around books in French and English和Albertine features…French-speaking countries,再结合Albertine is the onlybookshop in New York City可知答案。
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10