{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x

时间:2023-11-22 00:49:24 阅读:1

江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x,目前双语学习报答案网已经汇总了江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、江西省九江市十校联考2024
    2、2024江西省九江市高三一模英语
    3、2024年九江高三联考
    4、2024九江十校第二次联考
    5、江西省九江市2024年高三第一次模拟考试英语
    6、2023-2024九江市十校联考
    7、2024九江十校联考答案
    8、2023-2024九江十校联考时间
    9、江西省九江市2024年高三第一次模拟考试英语答案
    10、2024九江十校联考答案
M:Well.I'm going to join a sports club.It will take me three weeks there.Last summer I spenttwo weeks in a sports club.In the morning we played ping-pong or basketball In theafternoon,we climbed mountains or went swimming.At night we danced and told stories.⊙第三节听短文,选答案。听下面几篇短文,每篇短文后有对应的问题,从三个选项中选出最佳答案。每篇短文读两遍。听下面一篇短文,回答第16至第20五个小题。Mary Allen was my best friend-like the sister I ever had.We did everything together.When Iwas thirteen,my family moved away.Mary and I kept in touch through lettersAfter we had ourown family we were busy with children,and we haven't written to each other.But I thought ofMary often.I wanted to tell her stories of my children.There was an empty place in my heart.And Ithought only a friend like Mary could fill it.One day I was reading the newspaper when I saw aphoto of a woman She looked a lot like MaryI then called the newspaper and I knew this womanwas really my friend Mary Allen.She had her own factory and she was the owner of it.How happyI felt to find her again!“听下面一篇短文,回答第21至第25五个小题。The dream of having a robot is not far away.In my opinion,children and old people needrobots very much because they need to get more help The robot can feed children well and sing alight song to help them to sleep I believe,with the help of the robot,children will be healthierand stronger.Parents can do other work with the help of the robot.Old people also need robots.Robots can cook meals for them and make them not feel lonely,so old people will be morepleased with their life.I think robots will be more popular in the near future。第四节听短文,完成表格。根据你所听到的短文内容,在相应的横线上填入所缺的信息。短文读两遍。每空一词。Dear Mr.Black,Our class is planning to have a party to say goodbye to our middle school life.I'm writing toinvite you to join us.Please come to our classroomat seven p.m on June 30th We have been goodfriends for the past three years.You have given us interesting lessons and we have learned a lot fromyou,not only knowledge but also the way to solve problems in life.We will share the sweet memoriesand talk about our dreamsat the party.All of us want to give thanks to youWithout your help,wewouldn't have had so much wonderful time.At the end of the party,we will take photos together toremember the schooldaysWe are expecting your coming.Looking forward to your replyYours,Li Hua第四部分录音文字稿及答案157
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10