{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x

时间:2023-11-21 15:43:26 阅读:1

江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x,目前双语学习报答案网已经汇总了江西省九江十校2024届高三第一次联考英语x的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、江西省九江市十校联考2024
    2、2024江西省九江市高三一模英语
    3、2024年九江高三联考
    4、2024九江十校第二次联考
    5、江西省九江市2024年高三第一次模拟考试英语
    6、2023-2024九江市十校联考
    7、2024九江十校联考答案
    8、2023-2024九江十校联考时间
    9、江西省九江市2024年高三第一次模拟考试英语答案
    10、2024九江十校联考答案
Last week,we made a survey in my class.Its topic is "Who do you go to when you are introuble?"There are four different opinions.Fifty percent of the students in my class will go totheir classmates or friends because they are the same age.They think they can understand eachother easily.Thirty percent of the students will tell teachers or parents about their troubles.Teachers and parents have rich experience and can offer good advice.Maybe they have metsuch problems.Fifteen percent of them try to solve problems by themselves.Only five percentof them will ask their online friends for help.I don't think asking online friends for help is agood idea.It's not safe for us.What about you?四、听力填空本题你将听到一篇短文。请你根据所听内容,完成下面的表格,并将获取的信息填到答题卡相应的位置上。每空一词。Bridge to Terabithia is a children's book and it came out in 2004.Its writer is KatherinePaterson.It tells a story about love and growth.The two main characters are Jesse Aarons andLeslie Burke.Jesse is a shy boy who is 15 years old.He dreams of being the fastest runner inhis school.Leslie is a new girl in Jesse's school.She is smart and talented.Once,Leslie beatsJesse in a running race.That's not a good beginning for a friendship,but they soon becomegood friends.They set up a magical world called "Terabithia"for themselves.试题答案1~5 BCABA 6~10 ABBCC 11~15 CABCC16.15/fifteen 17.talented 18.love 19.beats 20.soon21~25 BACFG26~30 ABCBC 31~33 BAC34~38 ABBCA 39~43 BCBAA 44~48 DCAEF49.name 50.interested 51.like 52.died 53.popular54.许多人可能把他们的旧书当作废纸卖掉。55.In May2017.56.Because they bought more things than they really need.57.Saving money.58.Tw0.59.Yes,I do.Because they are very cheap and buying them is good for the environment./No,Idon't.Because I like new books better.(开放性试题,言之有理即可给分)60.to 61.the 62.was 63.He 64.What65.As 66.crayons 67.more 68.carefully 69.my70.has had 71.spent 72.success 73.excited 74.first书面表达One possible version:Among all my toys,my favorite one is a brown and white toy bear.I have had it for fiveyears.When it comes to the toy bear,I'd like to tell you a story.Five years ago,I had to go toa new school,because my father got a new job in another city.To be honest,I felt really sad.【英语·参考答案第2页(共3页)】·23-CZ232b·
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10