{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-21 09:40:57 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
M:Yes.How can I help you?W:I want to take a shower,but there is no hot water.M:Oh,I'm so sorry.You turned the handle all the way to the right?W:Yes,I've been trying to get hot water for 10 minutes.It's still freezing cold.M:Well,a lot of people take showers before breakfast.Maybe if you wait for a while,it willheat up again.W:Wait?I have three meetings this morning.So I have to take a shower and dry my hair right now.M:OK.I will send someone up right away.听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。(Text 7)W:Excuse me.Could you tell me the way to the supermarket?M:Go along this street,then turn right at the first crossing and you'll see a hospital.Then goon and you will see it,next to a bookstore.W:Do I need to take a bus?M:Oh,there isn't a direct bus.It's not far,only 20 minutes'walk.You can go there on foot.W:I'm in a hurry.I think I need a taxi.Thank you.M:You're welcome.听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。(Text 8)W:Is this old lady in the picture your grandma?M:Yes.She is 102 years old.W:Wow,she lives a long life.Is she still healthy at such an old age?M:Yes,she is.As a matter of fact,she is planning her next birthday party at the moment.W:That's admirable!Was your grandma born in the US?M:No.She moved here at the age of five with her parents.W:How many children does she have altogether?M:She has two sons,three daughters,ten grandchildren and twenty great-grandchildren.Wereally have a very big family.W:You have so many relatives.That's really great.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 9)M:Sophie,what was high school like in America?W:It was great.Lots of fun.I had lots of friends,and I learned quite a bit at school.M:OK.What did you do in high school?Any clubs or anything?W:Yeah,I'd rowed for the school.I played basketball and tennis with friends,and I was onthe swimming team.【心高一英语·参考答案第3页(共5页)心】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10