{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-20 18:56:56 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
第39期B4版Keys:(One possible version)文学天地1.Wilbur followed Fern closely.2.Because Wilbur was big enough and had to be sold.写作一招鲜NARRATOR:After losing his job,Mr Brown decides to find another one.Entering the Sunshine Company,henotices some trash lying on the ground and he picks it up.Mr Brown:(Entering the office)Nice to meet you!I'm Alan Brown.Interviewer:(Smiling)Mr Brown,are you here to try your fortune?Mr Brown:(Embarrassed)I've read your advertisement on the Internet and I think I'm capable of doing the job.Interviewer:(Looking at him and smiling)Congratulations!You've already got it.Mr Brown:(Puzzled)You say "already"?But we haven't started our interview yet.Interviewer:What you did just now made us make the decision.Mr Brown:(More puzzled)I actually didn't do anything.Interviewer:(Smiling)You're the sixth interviewee today,but you're the first to pick up the trash,and this is whywe decide to choose you.Mr Brown:(Kind of shy but quite happy)Thanks a lot.I just did what I usually think I should do.Thank you againfor offering me this job.Interviewer:When can you start your work here?How about next Tuesday?Mr Brown:In fact,I'm willing to start at any time.Interviewer:OK.Looking forward to meeting you next Tuesday.(Mr Brown expresses his thanks again and leaves the office happily.)本栏目内容均由崔兆雁提供(特别提示:参考答案见下期B4版)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10