{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
W:Bruce and I went on an amazing vacation to Malta,which is a small island in the Mediterranean.M:Sounds great!W:Our hotel was only a short distance from the beach.The beach itself,which was small,was not good enough forswimming.However,the boats at the harbor were brightly painted and they were really beautiful.The home-cookedfood was fresh and absolutely delicious.M:You're making me hungry!W:We also explored the whole island,which was full of honey-colored buildings.The capital city,Valletta,has a lot ofbeautiful churches.We got lost a couple of times,but the friendly locals helped us.M:Mmm,that was nice!I think I'll go there next summer.W:Well,if you do,you must visit the small island of Gozo.Text 9W:Max,I want to buy Robert a pet for his birthday.But you know,our brother likes neither cats nor dogs.What do youthink I should do?M:His favorite is birds.How about buying a parrot for him?W:I'm afraid it's not good.Mum hates keeping birds because they make a lot of noise.M:Robert is also interested in little mice.What about buying him a mouse?W:No,it's impossible.Don't you know that our sister Cathy has just got a pet cat?M:Then why don't you buy him a rabbit?W:But I think rabbits are smelly.What about a goldfish?They're very beautiful and easy to look after.M:No,boys don't usually love goldfish.I suggest you buy him a snake.It's very unusual.I'm fond of that.W:No,I don't think it's a good idea.You know,I'm terribly afraid of snakes.M:I've got a good idea.Let's ask him and find out what he really likes and then we can go to the market to get one forhim.W:That sounds OK.Text 10W:Welcome to Student Life!Today we're going to talk about setting up a project of student jobs in your school.Having students do different jobs around the school is a great way to prepare them for life in the real world.It encouragesthem to be responsible and also helps them learn new tasks and gain experience.However,it's important to get studentsexcited about the project,so the first thing you should do is let students know this project.Get the headmaster to make anannouncement explaining the project.OK?Then decide on the jobs you want and write out the descriptions of the skillsand responsibilities needed for each position.Some typical jobs are Classroom Assistants,Recycling Officers andComputer Assistants.Next,ask students to apply for the jobs.Students should be encouraged to write letters ofapplication for the job they are interested in.This is a great way to practice letter writing skills!And don't forget,youshould make sure that students are guided by a teacher so that they take their responsibilities seriously.A committee thenreviews all the applications and gives jobs to the most suitable applicants.Finally,it's important to get opinions from thestudents about the project,to find out which jobs are successful and which don't go so well.答案详解A本文是一篇英国文化协会的招聘广告,并提供了有关职位要求和职责的详细信息。2l.B推理判断题。根据文章第一段的内容“The British Council builds connections,understanding and trust—3—
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-09-15 17:36:52
2023-10-01 00:57:09