{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
第41期测试题参考答案S DABDC610 ABDABI-IS CBOCA16-20 BGDAF225A4Xp826-30 CADCB31.35 ABBDC45(One possible version)e being sponed 37 approaches38 adopted39解40.h深41.generally42.possibility43 challenging44.the 45,have been listed写作0 e possible version)第一有A Craze for Reciting Yue Fei's The River All RedThe movie Full River Red a historical suspense comedy film.was a hit during the Spring Festivaland has fired lots of young people's enthusiasm for reciting Yue Fei's famous poem The River AllRed.The popularity of this movie and the craze for reciting the poem have important cultural andeducational value.Young people can learn about our country's history and culture,develop a senseof national identity and patriotism,and improve their language skills through reciting the poem.This is a positive sign that young people are becoming more and more interested in ourcountry's history and culture,which will motivate young people to become responsible citizensand make positive contributions to society第二节Paragraph1士Feeling hopeless.Lily left the kitchen and sat at the dinner table.Meamwhile,unexpectedly,many of her friends went into the kitchen as there was a delicious smell of the freshly-bakedcookies coming from the kitchen.Then,they began to taste the delicious cookies at Michael'sinvitation,while Lily was staring at her gifts,feeling sad that her children showed no interest inthem."Lily,your father-in-law is such a good baker.Why didn't you tell us about him?"one ofher friends asked.Then,more guests praised Michael's cookies.Paragraph 2:Later.Michael went out of the kitchen and sat on a chair beside Lily.He politely asked Lily tjoin them."You know your kids have nothing against you.They didn't open your gifts becausethey wanted your attention.All children are like that,"Michael explained.In this case,Lilyrealized that children don't care too much about how much money their parents make or whattheir parents buy them.All they want is their parents'time and attention.Eventually,Lily joinedher father-in-law and children in baking cookies.Later that night,her friends said that was theirbest Christmas party ever.第41期测试题部分答案解析负读理解第一节A导语:本文是一篇应用文。文章介绍了一项从宾馆到威阳国际机场之间的接送机服务L.D。理解具体信息。根据What to expect部分的You can enjoy free light meals flying with可知,这项服务包括登机前免费的简餐供应、2.A.理解具体信息,根据Departuredetals部分的.to see if yours is included among the pickupPos可知,要享有这项服务,必须选择在接送点范围内的酒店。
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-09-15 17:36:52
2023-10-01 00:57:09