{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

时间:2023-11-18 21:11:07 阅读:1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
43 the cat must have suffered from the ring for so long that the ring has dug into itsneck,causing it 44 harm.Laura decided to post about the45 on Facebook to raisefunds for the cat's 46When Laura 47 the ring was from a Munchkin brand"Any Angle Cup,"she decidedto write to the48 about what had happened to the cat But what she didn'texpect was that Munchkin wasn't just respond to the story.they even50a49geperous amount of money to help pay for the young cat's medical care.But Munchkin wasn't 51 with just helping with their cash donation.They decided todo something more to stop things like this from happening again.The photo of the injured catwas so 52 that it moved the Munchkin to start a 53Munchkin decided to54 their products.After a year of new research anddevelopment,Munchkin 55 to develop animal-safe packaging.John Barnes,director at Munchkin,said,"Reading Laura's note and looking at the photosof that sweet cat made us 56.It was the cat's wounded eyes that persuaded us to57our duty as product suppliers."He added,"Laura asked us for nothing.She 58wanted awareness,and she wasasking us to do better.We've all seen animals and sea life troubled by59,but noadministrator has imagined their brand is the 60 of this suffering."41.A.hiddenB.buriedC.coveredD.stuck42.A.closeB.quickC.publicD.routine43)A.SeriouslyB.UnfortunatelyC.ThankfullyD.Consequently④4A.majorB.potentialC.mentalD.permanent45.A.planB.surgeryC.eventD.campaign46.A.shelterB.foodC.treatmentD.adoption47.A.guessedB.acceptedC.explainedD.realized248.A.womanB.companyC.organizationD.volunteer的治49.A.exactlyB.honestlyC.confidentlyD.clearly50.A.earnedB lentC.tookD.offered51.A.boredB.contentC.carefulD.concerned52.A.typicalB.familiarC.strikingD.discouraging3.A.careerB.businessC.journeyD.revolution54.A.clearB.redesignC.marketD.recycle^55.A.managedB.determinedC.guaranteedD.arranged36.A.challengedB.impressedC.ashamedD.motivatedD57.A.carry outB.take overC.set asideD.go beyond58.A.totallyB.simplyC.generallyD.barely59.A.garbageB.trapsC.plasticD.accidents60.A.sourceB.reliefC.expressionD.witness高三英语试题第8页(共10页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10