{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

时间:2023-11-18 09:27:05 阅读:1

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

ivers,on beaches and in the countryside.Many things we use every day are made ofplastic.Plastic is very cheapdtrongs when it is thrown away it lastslong timeand is hard to getridLoopsticends up inwhere it trapsand harms fishThereare lots of things we all do to help end plastic polution.Reuseaterand other sea animals.bottle instead of buyingnDon't use plastic straws for drinks,Carry shoppingin fabric()bags.Talk to your family about buying things that are made of othermaterials.Talk to your head teacher about how your school can use less plastic.The amount of plastic that humans use every year weighs the same as 30 millionelephants!By the year 2050,there could be more plastic in the world's oceans than fish!So let's end plastic pollution.66.What is plastic pollution?A.Plastic that we can find on the street.B.Many things that we use every day.C.Plastic which is thrown into the ocean.Plastic that has been thrown away endsupinceand rivers,on beaches and inthe countryside.67.In Paragraph 3,how many ways are mentioned to help end plastic pollution?A.3.®4.C.5.D.6.68.Which sentence is NOT true according to the passage?A.Plastic pollution damaged our planet and many animals living on it.B.Plastic will last a long time and it is hard to get rid of.C.We are supposed to ask our family to buy things that are made of other materials.(DBy the year 2050,there could be no plastic in the world's oceans.ERoald Dahl,the writer of Fantastic Mr Fox《了不起的狐狸爸爸》was born onSeptember 13th,1916.Roald Dahl used to go on holidays to visit his family in Oslowhen he was a child.Unfortunately,his father died when he was only four years old.Roald Dahl often found himself in trouble at school as he didn't like following rules.He was once beaten by his teacher for putting a mouse in a jar of gobstoppers()Roald Dahl never forgot the gobstoppers and they are found in Charlie and theChocolate Factory《查理和巧克力工厂》.He moved school and never went to university,choosing to travel the world instead.As soon as he could leave school,Roald travelled to Canada and soon after that hechose to work in Tanzania,Africa.In 1939,he joined the RAF (Royal Air Force)(皇家空军)to be a fighter pilot during the Second World War.During a mission(任务),he was shot down over Egypt and was badly injured,no longer be a pilot.As he could nolonger take part in the war,he moved to America and started writing for newspapersand magazines.Though he was a good writer he always wanted to write stories thatwere more imaginary than real.This was perfect for children's books.Roald Dahl sadly died on the 12th of November in 1990.He was 74 years old whenhe died.In his lifetime,he wrote 19 children's books.69.When did Roald Dahl's father die?A.1916.(B1920.C.1939.70.Why did Roald Dahl stop writing for newspapers and magazines?D.1990.A.Because he was not a good writer.B.Because he wanted to join the RAF to be a fighter pilot.C.Because his parents asked him to write stories for children.DBecause he wanted to write stories that were more imaginary than real.71.From the passage,we can know英语试卷第7页(共8页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10