{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
全国100所名校最新高考模拟示范卷be amused by her story.When Emilie arrived at the farm and knocked on the door,however,shereceived the shock of her life.As the door opened,a farmer indeed stood there,but it was her be-loved Henri!He was aged,but still as handsome as she remembered.Henri recognised her instantly,and whispered,"Emilie!"The two fell into each other'sarms,crying.When they calmed down,they both started to talk about what had happened.Henriexplained after being wounded,he'd spent a year in a hospital.Upon returning home,his familytold him the heartbroken Emilie,believing he was dead,had married.Henri was sad but didn'tdisrupt Emilie's life.He bought his farm and had lived alone.With tears running down her face,Emilie pulled Henri's wartime letters from her purse."I never forgot you either,"she said.Thenthey were married and lived on Henri's farm.SUNDUCATION此电子版印刷即为盗版▣◇英语卷参考答案(九)第8页(共8页)【23·(新高考)ZX·MW·英语·Y】
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-09-15 17:36:52
2023-10-01 00:57:09