{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案

时间:2023-11-18 02:10:55 阅读:1

2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

32.What is mentioned about the Matterhom in Paragraph 2?A.Its sway has caused serious earthquakes.B.Some of its areas are unsuitable for travelling.33.C.Certain parts of it sway with different frequencies.D.Its height keeps changing due to temperature changeWhich of the following is a nedaeryfor acientists?A.The Matterhom is home to some unique wildlife.B.Most large mountains sway in a certain direction.C.D.Ocean waves have little impact on seismic energy34.The Matterhorn's movement is linked to the aceanWhat is the notable value of the reeearch?A.To help people make use of seismic energyB.C.To benefit disaster prevention work.To satisfy the public's euriosity.35.To help develop local tourism.What can be a suitable title for the text?BBA.The Matterhorn--photographers'favourite locationB.C.The Matterhorn's sway--a natural phenomenon.D.The Matterhomn's sway---an environmental issue.The Matterhom--a travel destination.第二节(共5小题:每小题2分,满分10分)选项根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余The research by OECD that was analyzing the homework of 15-year-old school kids has shownthat Italian children are busy with homework as they have to spend over 9 hours on it weekly.Theother countries where'children have to work over 6 hours on their tasks are Ireland,Poland,the USAand Australia.臣Aecording to the Cooper's review of homework studies,70%of students showbetter academic success thanks to homework they were completing.Consequently,we should notunderestimate its benefits and now it is time to focus on the reasons why it should not be banned.Additional practice7Sometimes the percentage of this knowledge is relatively low,but the requirements of thecurricumum(学校课程)make teachers give many self--study tasks home for them to achieve better testresults.Moreover,the duty to repeat the material learnt at the lesson contributes to its bettermemorizing and understanding.It teaches students responsibilityWhen students only visit class they have no idea how difficult it is for teachers to prepare forthe lessons and may behave badly.8These features can be very useful for the future career too.It teaches important life skillsWhen we say that students do their homework we add many meanings in this phrase.Pupils leamtim effectively,set priorities,and improve self-discipline.年五If feenagers would have too much time for leisure activities,the possibility that they will beinvolved in some illegal or criminal issues rises greatly.Being busy with tasks they do not waste theirtime and spend it with the unmatched benefit.A.It keeps students busy.B.It enriches students'knowledgeC.Therefore.it's high time that homework should be banned.D.E.Not all the information is grasped by students at the lessonsThat is a good preparation for future career and meeting deadlines set by bosses.【英语诚卷第6页(共8页)】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10