{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-17 19:28:44 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
24.What is the purpose of the passage?AJTo inform the readers of COA.B.To invite seniors to sign up for COAC.To introduce volunteer worklin COA.D.To advertise for new volunteers for COA.BThis was the first communication that had come from her aunt in jJessie'slifetime."I think your aunt has forgiven me at last,"her father said as he passedthe letter across the table.Jessie looked first at the autograph().It seemed strange to see herown name there.There was a likeness between her aunt's autograph and herown,a hint of the same decisiveness and precision.If Jessie had beeneducated fifty years earlier,she might have written her name in just thatmanner."You're very like her in some ways,"her father said,as she still staredat the autograph."I should think you must almost have forgotten what Aunt Jessie waslike,dear,"she said."How many years is it since you last saw her?"More than forty,"her father said."We disagreed,We invariablydisagreed.Jessie always prided herself on being so modern.She read Darwinand things like that.Altogether beyond me,I admit.""And so it seems that she wants to see me."Jessie straightened hershoulders and lifted her head She was excited at the thought of meeting thismythical aunt whom she had so often heard about.Sometimes she hadwondered if the personality of this remarkable relative had not been afigment(虚构)of her father's imagination.But this letter of hers that now lay on the breakfast table was admirablein character/There was something of intolerance expressed in its tone.It wasjust like what her father had told herMr.Deane came out of his past memories with a sigh.“Yes,yes;she wants to see you,my dear,”he said..“T've heard she hasset up a school and helped many youngsters.I think you had better accept北京市丰台区2022一2023学年度第二学期综合练(一)高三英语第5页(共12页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10