{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-17 18:23:02 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
听第7段材料,回答第89题8.Why does the man feel sorry?A.He didn't keep an appointment.B.He can't look after his mother.C.He is too busy to go to hospital.What's the woman's attitude toward the man?A.Sorry.B.Understanding.C.Thankful.听第8段材料,回答第10至12题T0.What is the problem with the woman's watch?A.It needs a new battery.B.It is ruined by water.C.It needs cleaning.11.What does the store offer if one changes a battery there?A.An extra battery.B.A one-year guarantee.C.Free cleaning service.12.Why can't the woman get her watch back right away?A.The store will close soon.B.She hasn't got enough moneyC.The man is very busy now.听第9段材料,回答第13至16题。13.Who might the speakers be?A.Police officers.B.Observers.C.Passengers.14.What did the old lady say?A.She didn't see anythingB.The traffic lights broke down.C.The red car was driving very fast.5 What were the kids doing when the accident happened?A.Crossing the street.B.Playing in their front yardC.Standing on the street cornerT6.What caused the accident according to Mr.Bates?A The red car.B.The dog.、C.The blue car.听第10段材料,回答第17至20题。%17.When does the volleyball club meet?A.On Thursday evening.IB.On Sunday morning.C.On Sunday evening.18.At what time does the meeting finish?1A.730.B.9:30C.10:00.19.What is the 30 used for?A.Heating.B.Hall rental.C.Sweaters.20.Why does the speaker leave this message?A.To arrange a weekly meetingB.To recommend a sports programme.C.To answer Marco Taylor's questions.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A,B,C和D四个选项中,选出最佳选项。AOne rend that has kyrocke in the COVID-pademithat many homebuyechosen to move to luxury escapesswapping their inner-city setup for a home office near the watero【2023高考名校导航冲刺金卷·英语(三)第2页(共8页)】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10