{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

时间:2023-11-17 03:38:43 阅读:1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
The right pair of exercise shoes can do a lot to prevent discomfort andinjuries,personal trainers say.Here are some shopping tips:_36 Depending on your workout,shoes designed for walking,running,tennis,cross-training or another specialty will provide the best support foryour feet.Shop when you normally exercise.Feet actually get bigger throughout theday,sometimes swelling up as much as a half-size by nighttime.37Try them on.Never grab a pair of exercise shoes based only on the size offootwear you normally buy.Bring the type of socks you'd wear to work out andgo for a walk through the store.38 You should be able to spread your toes out comfortably.Makesure there's about a half-inch of space between them and the front of theshoe.The back should fit snugly (warmly and comfortably)against your heel andnot move up and down.If your feet are different sizes,buy based on the largerone.Talk to an expert.Shoe salesmen and personal trainers can study yourstride(步伐)and the shape of your feet.3940 Many traincrs recommend switching footwcar cvery three to fivemonths,if possible,to maintain proper cushioning and support.One tip:if you have to tie your shoes very tightly to feel a good amountof support,they may be ready to go.A.Think about how much you can afford to buy the workout shoes.B.Consider your type of exercise.C.Focus on fit.D.So don't shop first thing in the morning if you often work out in theevening.E.Pay more attention to new style shoes.F.Replace worn shoes regularly.G.Usually they can recommend the best shoes to guard against injuries.第三部分语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题:每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最住选项。A man died and was on his way to another 41,either the heaven or thehell.He saw an cxtremely 42 palace halfway and the owner of the palacc43him to stay and live in the palace.The man said,"I have been working 44 during my life and now I justwant to eat and sleep 45any work.The owner of the palace said,"46,there is nowhere else better than here for you.There is a wealth of 47in
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10