{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷

时间:2023-11-16 17:26:39 阅读:1

2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

to this day,I continue to experiment,learn more from my teachers,and applying newapplytechniques to my painting.I love sharing tips and processes with my classmates,whether theyare new to abstract art and theyorhave experience in painting abstracts and need some addition inspiration.I try to paintadditionalevery day and I find the many often I paint,morethe more in a tune I am with my study.书面表达One possible version:Dear Chris,I am sorry to hear that you haven't adapted to the new school.Most of us have suchexperiences.Therefore,what you are experiencing is nothing strange and you should bear inmind that learning to adapt to unfamiliar surroundings can help us grow.My tips are as follows.First of all,learn to be active.If you have problems,try to share them with your teachers.Besides,take part in class activities.Voluntary participation can help you integrate with the new class sothat you will get along well with new classmates.Most importantly,refocus your attention.If youfocus fully on your school subjects,you will have little time to feel you are a newcomer.You have a sharp mind and I believe you will find your sense of belonging soon.Best wishes,Li Hua部分解析阅读理解第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。钢琴家AyseDeniz将于8月20日在英国航空i360塔的吊舱中为广大游客带来令人难忘的钢琴协奏曲。21.A。理解具体信息。根据第一段中的AyseDeniz performs a sunset concerto on a full-sizegrand piano in the British Airways i3360pod一450 ft above the South Coast可知,AyseDeniz将在450英尺高的吊舱内演奏协奏曲,故选A项。22.C。理解具体信息。根据Price部分中的Adult25+和E17.50以及Child aged4-15和E8.75可知,一对老年夫妇和一个12岁的孩子共需支付43.75英镑((17.50×2+8.75=43.75)。23.B。理解具体信息。根据最后一段中的a Bachelor's from the Eastman School of Music inNew York and a Master's from the Royal Academy of Music in London可知,AyseDeniz作为一名钢琴家受过良好的教育。B篇主题语境:人与自我一一学本文是记叙文。作者在学斯瓦希里语的过程中发现英文中含有一些来自这门语言的词汇。24.B。理解具体信息。根据第一段中的I wondered whether it was related to Jenga,thetower-building game,.and discovered that it is,indeed可知,“kujenga”一词对作者来说有些
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10