{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
学科网2024届高三10月大联考考后强化卷(全国乙卷)英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了学科网2024届高三10月大联考考后强化卷(全国乙卷)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
第一节(共15小题;每小题1分,满分15分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的△B心D四个选项中,选出可以填人空白处一的最佳选项。Most people will do anything for family,but not many are offered a concreteopportunity to save a family member s life.Jose Ramirez's familyopportunity,and they 41 it.had thatTwo years ago,Jose was discovered to be 42 from kidney failure.When otaked to his ityougr-Kelaey,she would donate kidney to himeven beore eekiney aa(移植)wasa(n)44_,45Jose and his family discovered the Mayo Clinic Kidney TransplantProgram.For Jose,the program was especially helpfulin xnn ad46 hisparents of the benefits of livingookidneyrasthemtt of theirkids,"Jose says."My parents were more 47 than any of us,so it was really 48 for themto go to the program's courses.Throughout the process,Kelsey remained 49 to her initial wish to becomeJose's kidney donor."When he was qualified to be a transplant recipient,I 50,"she says.After several examinations and tests,Kelsey got her wish.She was 51to be Jose's donor.The transplant went smoothly,and now the two have 52 theirnormal lives.As for his sister's gift,"You can't just say thank you,"Jose says."I don't know howto explain it.She 53 a surgery that she didn't have to go through."Kelsey54 thatthe greatest thanks she could receive are seeing that her brother has 55B.tookC.affordedD.lostC41.A.created☑2.A.learningB.separatingC.survivingD.sufferingC.familyD.nurseC43.A.doetorB.donorC.causeD.problemA44.A.optionB.aimP5.A.ObviouslyB.FortunatelyC.SuddenlyD.Undoubtedly英语试题第9页(共12页)启光版权
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52