{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
W:Generally speaking,Cantonese food is a bit light;Shanghai food is rather oily;and Hunan dishes are very spicy,having a strong and hot taste.M:Chinese dishes are well prepared and placed in varieties of plates,dishes and bowels.They are very good incolour,flavour,and taste.W:Andy,would you care for another helping?M:No more,thank you.I'm quite full.W:Did you enjoy the meal?M:It's the most delicious dinner I've had for a long time.It's such a rich dinner.W:I'm so glad you like it.M:Thank you very much for your hospitality.(15)听第9段材料,回答第13至16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(停20秒)Text 9M:What a fine day!Oh,I can enjoy reading on this balcony in a fine day like this.I like it.W:The balcony is very beautiful,but I don't like the fact that it faces north.M:Why?What's wrong with its facing north?W:You don't know that,if the balcony faces north,it will get cool in the summer,but too cold in the winter.M:You don't have to worry about it.We have the radiator system in winter,don't we?W:The best houses face south,in that case,we will enjoy the cool wind in the summer and own the warm sunshinein the winter.M:Oh,darling,I am sorry,but we don't have that kind of money for a south facing house.W:Well,forget it.I was just talking.The nice environment of this apartment is good for our children.I am satisfiedwith it.M:Thanks.And it's convenient for you to go to work and to go shopping.W:Yes.To our children,it's also close to their schools.That's really satisfying me.M:I am most attracted by the price.You know,this apartment building costs the least in Beijing.W:The cheapest?Are you sure?Do you know the developer?M:Know little about the developer but I am sure this is the cheapest building here.W:Can we buy this house by taking a loan from the bank?M:Yes.W:Wish to move in earlier.(停20秒)听第10段材料,回答第17至20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(停20秒)Text 10Almost every machine with moving parts has wheels,yet no one knows exactly when the first wheel wasinvented or what it was used for.We do know,however,that they existed over 5,500 years ago in ancient Asia.The oldest known transport wheel was discovered in 2002 in Slovenia.It is over 5,100 years old.Evidencesuggests that wheels for transport didn't become popular for a while,though.Because animals did a perfectly goodjob of carrying farming tools and humans around.While wheels need to roll on smooth surfaces,roads with smooth surfaces weren't going to be constructeduntil there was plenty of demand for them.Eventually,road surfaces did become smoother,but this difficultsituation appeared again a few centuries later.There had been no important changes in wheel and vehicle designbefore the arrival of modern road design.(20)现在你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。(停2分钟)听力部分到此结束。高二(上)期末联合检测试卷(英语)第11页共14页
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52