{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

时间:2023-11-15 00:28:40 阅读:1

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

参考答案及深度解析M:Keep an eye on people's body language,or just pay attention toevent where people can meet well-known people,like stars.If atheir tiny actions,like when they tap their fingers or feet,itsinger wants to promote his new album,perhaps he'll do a meet andusually means they're feeling impatient.greet with his fans.W:Make sense.You know what they say:the eyes are the windowThe second one is nearest and dearest.Nearest means veryto the soul.close,while dearest refers to those who we love most.We useM:Very true.Applying these ideas helps us remain calm,keepnearest and dearest to refer to those who are closest to us,usuallydiscussions on track,and be better listeners.our friends and family.W:Thanks!It's time I overcame these emotional barriers andLast on today's list is make or break.We use it to describecreated a better relationship with my team.important situations or factors that may result in either success orText 10failure.This phrase is often used to talk about important moments inHello,everyone.Since so many young people are fond of rap,our lives that will have a great impact on our futures.I'm going to share some fun and useful English phrases that rhymeOK,so that does it for my list of rhyming English phraseswith you todav.today.However,there are many more that I didn't even get toFirst on our list today is meet and greet.A meet and greet is anmention.Can you think of any?If so,email me!See you next time!7陕西省减阳市2022届高考模拟检测(一)选择题答案速查B题号体裁:说明文主题:人与社会一工业革命【语篇解读】本文主要介绍了工业革命给20世纪人类社会带来案A的改变题号20212424.B【解析】推理判断题。通读全文,尤其是第一段的“…答案people now own more products than ever before...pollution hasBgot to the point where we buy water.(人们现在拥有的产品比题号263236以往任何时候都多…污染已经到了我们买水的地步。)”答案AB可推断出,文章主要是通过陈述事实和进行比较来开展的,故选B。题号3>38414825.A【解析】词义猜测题。根据第二段画线词所在句的后一答案EB"the nuclear family came about,and especially in the last题号49509half of the 20th century,one-parent families are becoming morecommon..”可知,核心家庭出现了,特别是在20世纪后半叶,答案BACDD单亲家庭变得越来越普遍。由此可推知,家庭一直在缩小,第二部分阅读理解因此画线词shrinking的意思是“缩小”,即Becoming smaller,.故选A。第一节A位技巧点拨词义猜测题的解题技巧体裁:应用文主题:人与社会一户外旅行活动词义猜测题的解题关键在于建立语境联系。一般画【语篇解读】本文主要介绍了四个户外远足、探险的旅行活动。线部分前后的词语和句子甚至段落之间都有联系。我们21.D【解析】细节理解题。根据小标题Utah Spring Break Road可以利用语境(各种已知信息)推测、判断词语的意思。Trip下面的时间“APRL15一20,5AM一6PM”可知,Utah如25题就是根据画线词所在句的后一句可以推知家庭Spring Break Road Trip的时间是4月15日至4月20日,所一直在缩小,故选A项。以Utah Spring Break Road Trip是适合春天参加的活动。故26.D【解析】细节理解题。根据第一段的“there is hardly any选D。forest left and pollution has got to the point where we buy22.B【解析】细节理解题。根据Cave Exploring部分中的“Dowater..”可知,此处提到了污染的影响;根据第二段的“Theremember that there are delicate ecosystems you should protectsmaller size of the family shows the increased independence ofwelL.”可知,在Cave Exploring活动中,你需要格外注意环境保护。故选B。people-once upon a time people had to live in large groups to23.A【解析】细节理解题。根据Full Moon Hike部分中的survive.”可知,此处提到了人们生活方式的改变;根据第二“Come to hike under the full moon!”和“Location:Cronan段的“people have landed on the moon,sent spacecraft to MarsRanch”可知,如果你喜欢晚间活动,你可以去Cronan Ranch。.and so on..”可知,此处提到了科技的发展,因此D选项没有被提到,故选D。故选A。技巧点拨应用文的解题技巧之“题干定位法”27.C【解析】推理判断题。根据第二段的“the working day is“题干定位法”,即先阅读题干,然后根据问题要求,set by law to only 8 hours a day;everyone has the vote;the按照题目顺序,依次有针对性地结合题干关键词到文中media has less obvious government control(法律规定每天的定位答案范围,阅读相关部分,快速寻找有效信息,再把工作时间只有8小时;每个人都有投票权;政府对媒体的控原文和选项做比较。当问题与原文相同的时候,则对号制不那么明显)”可推断出人们有更多的权利和自由。故入座;如果问题与原文不同,则可以同义替换、归纳事实选C。等。要注意根据所提问题采用寻读、跳读的方法,这样往长难句分析)People live in small cities which are entirely往可以达到事半功倍的效果。human-constructed,made from materials which are also entirelyhuman-constructed (concrete bricks)with hardly any remains ofD27卷7·英语
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10