{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-14 18:56:54 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
choosing to be with him,noting that she can57at any time through the windowhe lives open in his house.Stella has become a big_58 of Paul's life and family.He says everyone who meetsher loves her,and she even_59_with his two dogs.He often thinks about Suzy andhis dad,and he's_60 that he was able to rescue Stella like his father did all thoseyears ago41.A.entertainment B.shockC experienceD.event42.A.foundB.pushedC.missedD.fought43.A.occurredB.startedC.fadedD.appeared44.A.treatedB.attackedC.observedD.eaten45.A.fallen outB.rushed outC.looked outD.ruled out46.A.enthusiasticB.concernedC.curiousD.happy47.A.tookB.threwC.knockedD.drew48.A.branchB.nestC.motherD.domain49.A.racedB.decidedC.attemptedD.declined50.A.sympatheticB.uncomfortableC.dynamicD.noble51.A.absorbedB.buriedC.interestedD,covered52.A.shaveB.inspectionC.bathD.surgery53.A.bondB.distinctionC.meetingD.harmony54.A.forcedB.instructedC.meantD.required55.A.wildB.grassC.cageD.channel56.A.declaredB.acknowledgedC.determinedD.realized57.A.flyB.heaveC.submitD.escape58.A.giftB.partC.rewardD.recreation59.A.puts upB.keeps upC.gets alongD.gets away60.A.gratefulB.regretfulC.confidentD.proud第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。422 million people go on a tour during the National Day holiday,which61(mean)travel is back on the menu.Camping,featuring niche tourism with less humancontact but keeping_62(close)to nature,has become the height of fashion invacationing since the outbreak of COVID-19.Ctrip data shows that during theNational Day holiday,the orders within camping tourism increased 62_more than10 times over the same period last year,of which local orders accounted for nearly80%.With such a camping tend,many white tents are protruding()from suburbanlawns(草地),63_people sit around a table full of variouscups,plates,dishes,drinks,and food nearby.Some campers even equip_64(them)with a barbecue oven ()Children are chasing each other while adults arechatting and eating snacks.Undoubtedly,camping has lots of benefits.Camping not only allows people to_65(temporary)escape the city to enjoy nature,and build 66(harmony)parent-child relationships via nature education,but it also makes people acquire67sense of ritual(传统的)social clock,68(compare)with the69(long)英语试题第8页(共9页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10