{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-13 16:02:36 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
fresh air,take pictures,make friends and so on.Above all,climbing has taught me how to face a challengeand lead a positive lifeI sincerely want to say thanks to climbing,and hope more people can go in for some meaningful sportsto get healthy,relaxed and fun!附听力原文:Text 1W:Can we get a rabbit??Please!They are so cute!M:But we got a little pig last month and a cat the month before that!W:Please,Dad!We'll get a free toy if we sign up today!Text 2W:Jason,I can't read the maths problem you wrote.You're so skilled at maths,but I must be able to readyour writing!M:Sorry.I will work on making my handwriting clearer and neater.W:Yes,please do.Text 3M:Do you want the same cut as last time?W:The same on top,but I'd like it a little longer over the ears.I saw this style in a fashion magazine.It'sreally cool.Text 4W:We'll receive our salaries soon.Well,before that,we need to give our business reports to Jane.M:I have a sales meeting with Jane tomorrow.I'll ask her when she expects us staff members to hand inthe reports.W:Good idea.Text 5W:I can't believe you eat the skin of your apple.I don't eat it,as it tastes sour.M:I don't care much for the taste,but for its health benefit.I eat the skin of pears too for the same reasonText 6M:Hi,I've got a new part-time job as an office assistant,so I need to buy some smart clothes.I have lots ofshirts,but all my trousers are a bit old,and some of my shoes have holes in them.W:Well,you've come to the right place.We have plenty of shoes.Are you a student?M:Yes,I'm studying law at university.W:That's good because we offer a 20%discount to students.We also have a two-for-one deal on at themoment.M:Brilliant!Does that mean if I buy a pair of shoes,I can get another pair for free?一诊·英语答案第2页共2页
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10