{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
">
2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
Text 8W:Welcome.Can I help you with anything?M:Hi.I'm shopping for my uncle's birthday.I thought about buying a pair of shoes or some books,but I can't decide.Doyou have any suggestions?W:Let's see.How about a nice shirt and tie?You can't go wrong thereM:He doesn't wear ties that often.W:We have some nice pants.You can also get him a belt with it.M:That sounds good.I like this one.It seems to be popular.How much are they?W:The pants are on sale for $40,and the belt is $25.M:What is your return policy just in case he doesn't like them?W:You'd better save the receipt and we will gladly return or exchange them for you.M:That sounds great.I'll take them.Text 9M:Oh,Emily,what a beautiful watch!It goes very well with your ring.I know it's your engagement ring.Have you andRobert scheduled your wedding?Dad and Mum talked about it just yesterday.Did you have the watch before gettingthe ring?W:Actually,we bought the ring together after I got the watch.M:You did a good job with the selection.It looks beautiful.How is Robert going on with his work?W:He's routinely busy with his work.After all,being in charge of the sales department of the company takes a lot oftime.Meanwhile,he has to keep up his studies in his spare time.M:That's good.He always sets me a good example to follow in my life and work.If you don't mind me asking,how muchdoes the watch cost?W:This one is $1500.But they range from $600 to $3000.M:That's why it looks so nice.I should have figured.You always get what you pay for.Text 10Summer is a time for gardeners to enjoy the beauty of flowers and the harvest of fruits and vegetables they havegrown.But gardeners also recognize the risks that severe summer storms can bring.Here are some useful suggestions forprotecting gardens before serious storms.When storms are predicted,bring outdoor furniture,like chairs and tables,indoors.Examine trees for broken bran-ches and remove them.This way,they will not be sent flying in strong winds.If the trees are large,hire a tree expert toexamine them.In warmer climates,palm trees stand up well to high-wind conditions.So there is no need to cut them.It is suggested,however,that any coconut fruits are removed and stored safely indoors.Protect any flowers on small plants by placing pro-tective coverings over them.Wrap larger plants with cloth material secured with string.Place special garden cloth overyoung,growing seedlings and secure it to the ground with heavy objects.1-5 BCBBA 6-10 ACBCA 11-15 ACAAC 16-20 BBACBA本文是一篇应用文。文章主要介绍了一门教授绘画的线上课程。2l.D细节理解题。根据文章首句以及About this event中的“This online art class demonstrates how to draw plants可知,这门线上课程教人们如何画植物。22.C细节理解题。根据文中What You Need部分的“Ruler'”可知,参加这门课程需要尺子。23.B细节理解题。根据What's Included部分中“You do not need to attend the live workshop to receive a recordingand lesson packet.”可知,人们可以得到录音和课程包。英语第2页(共6页)
2023-09-15 17:44:53
2023-10-05 00:27:25
2023-09-15 18:55:15
2023-10-01 00:57:09
2023-09-15 17:36:52