{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

时间:2023-11-12 04:54:27 阅读:1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前双语学习报答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
听第9段材料,回答第14至17题。14.Why does Erie like New Year's Day best?A.People can stay away from work.B.It's a chance for family reunion.C.It's celebrated all over the country15.What do people do on New Year's Eve?A.Put up decoration at home.B.Go shopping for food and drinks.C.Have a party with traditional foodB.They make ie mC.They make life important1Why ieimpoantA.They make life easy.C.How people celebrate festivalsA.Where festivals came from.听第10段材料,回答第18至20题。18.What kind of garden does Jeff keep?C.An experimental garden.A.A community garden.B.A private home garden.19.What does no one but the speaker like in his home?C.Carrots.A.Pumpkins.B.Sweet beets.20.What event will be held tomorrow?A.The annual garden tour.B.The monthly fruit show.C.The weekly meeting.听力材料Text 1M:Excuse me.How much does it cost for a bus pass?W:It'll be $65 for a monthy pass.If you're in sho,you can get a student pass.With that card,you can save30a month.M:OK,I'll get a student pass.And here's my student card.Text 2W:Please drop me off here,sir.M:Sorry.We can't stop here.Have you seen that sign?It says"No parking"W:Sorry,I didn't notice that.Text 3W:Would you please call me if you have this book I want for sale?M:Please leave your name and phone number.When the book arrives,I'll call you.W:Thank you.And I'll leave some money here for the booking.Text 4M:What can I do for you,madam?W:I wonder if I can have this computer repaired.I spilled some coffee on it and now it won't work.M:OK.Leave it with me and I'll check it.You can have it back tomorrow morning.W:Thank you.I need it terribly for my work.Text 5W:How do you get to your new workplace every day,Peter?M:Well,it's within walking distance of the bus stop,so I can go to work by bus every day.W:While traveling by bus is convenient,don't you think it wastes time?M:No,actually taking the bus is much faster than driving.After all,it's so difficult to find a parking place.Text 6W:What type of websites do you often search for,Henry?M:It varies depending on my goal.Mostly I prefer entertainment and education columns of a website.W:How long have you been using them?M:I have been using these websites since I entered university.I use them to study online or relax after work.Butsuggest that we shouldn't use websites as a completely reliable soure of knowledge.Anyhow,we shouldhour sources carefully.W:Exactly.Sometimes there may be false information online,which we should learn to identify.精品模拟信息卷·英语教用四[第2页]
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10