{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-11 21:02:33 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
hfDonations and support also began to flow from around the world."I have seen a huge improvement in the area,"Solera adds."Before,I couldn't leave thehouse without seeing a dead galgo every day on the motorway.I don't see that so much now..How did Solera feel about theold and wounded dogfis?A.She found herself filled with horror.B.She was shocked at the dog's injury.atC.She was determined to do something in life.D.She felt discouraged to explore the animal world.25.What happened to most galgos after their service?多A.They were adopted as pets.B.They were eventually abandoned.C.They were usually killed for food.D.They were trained again for competition.26.What's the purpose of Solera's establishing Galgos del Sol?CA.To train more volunteers.B.To collect enough money.C.To raise public awareness.D.To introduce traditional culture.27.What can we infer about Solera from the last paragraph?A.She made much progress in protecting galgos.B.She was satisfied with her housing conditions.C.She set up a harmonious relationship with galgos.D.She received strong support from communities.CMy dream of working in a flower shop had its roots in my grandmother's garden,alwaysin bloom,where I made bunches with whatever I could get my hands on.However,I wasn'tprepared for the people.Their stories impressed me long after I locked up for the night.I always enjoyed reading the messages that went along with each bunch.Most were whatyou would expect,plenty of“I Love You”and“Get Well Soon'”.We got so many“HappyBirthday”,“Happy Anniversary'”,and“Thinking of You'”requests that phone messages werewritten in shorthand:H.B.,H.A.,T.O.Y.I would laugh at messages that seemed too sugary or boring,and it disheartened me whencustomers asked what their sympathy cards should say.But I understood that finding the rightwords can be a monumental task and that sometimes those words just happen to be the sameones everyone else is using.I have sold flowers to single men and women;to color-blind fathers shopping with theirdaughters;to new parents,grandparents,aunts,and uncles;to engaged young people andcouples celebrating 50 years.I've given flowers to homeless men who have in turn given themto pretty girls in summer dresses.People buy flowers when they're in love,in trouble,drunk,upset and excited and sometimes for no obvious reason.I took photos of card messages and told my favorite shop stories to coworkers,family andfriends,but still so much has gotten away.Precious moments made all more precious by thefact that they have already come and gone.Now I gauge months by what's in season:sunflowers in July,dahlias (in August,roses in October,pines in December.A favorite of mine is tulip magnolia(紫玉兰),the way the buds(花蕾)break intoflowers and the flowers into many colors on lawns,all in a matter of weeks while it's snowingcherry blossoms.How surprisingly beautiful the life of flowers can be.28.Why did the author like reading the messages going with the bunches?A.They conveyed friendship,love and best wishes.B.They reminded the author of his past.C.They were sugary and the author found them funny.D.They helped to attract customers to buy flowers.【2022高三单元卷·英语(八)第4页(共8页)QGX】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10