{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案

时间:2023-11-11 16:50:38 阅读:1

2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

W:My teacher usually charges 10.5 pounds.But I get them 8.5 pounds because my sister has lessons there,too.M:You like it very much,right?W:Well,learning to read music was really boring and practice wasn't easy.But now I think it's fun.M:Is your teacher nice?W:Yes.She's nice even when I get things wrong.She's really a good teacher.M:Where did your teacher study music?W:As far as I know,she studied at a famous music school when she was young.M:I want to learn the piano from her,too.Could you tell me her phone number?W:Yes,of course.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 9)M:I heard about Joe Schultz's new film.It is said to be unsuitable for youngsters to see.Some critics say thatwatching the first few minutes is pretty unpleasant.W:That didn't seem to worry the authorities even if there is quite a bit of strong language.The critics couldn'ttolerate the musicmaking your hair stand on end.M:Anyway,I don't think the storyline is really suitable for young children.W:Yes,I agree with you.And have you read the book?M:Oh yeah.A great book.I couldn't guess what the final ending would be.W:I couldn't agree more!I love the way the author uses humorous words.M:Yeah.Maybe that's the reason why it is so popular in the film market.In addition,the price of the film ticketis a real bargain.Personally,it's good value for money,isn't it?W:Yes.It is worth every penny.So what about seeing the film together next Friday?M:I'd like to,but I'm not sure if I'll be free next Friday.I will check my schedule and then call you,OK?W:Sure.I'll be expecting your good news.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时问阅读这四个小题。(Text 10)M:Good morning,everyone,and welcome to the Information Round-up on your local radio station!This isLarry Knowles talking to you this morning.And the first thing coming up is a reminder to you all out there aboutCanadian Clean Air Day,which is on June 6th.It is a chance for Canadians everywhere to focus on the problemsof air pollution and try to do something to help reduce the problem.How many Canadians do you think die eachyear because of air pollution?2,000?3,000?Well,the rate is shocking 5,000,and it's likely to grow-unlesswe do something.And,it's concerned with your health that is the driving force behind the government campaignto support Clean Air Day.So what causes air pollution?Well,the burning coals to produce heat are one of thefactors.A lot of black smoke coming out of the chimneys of factories also adds to the air pollution.But here inCanada more than half of the air pollution is caused by gas-powered cars.Fortunately,researchers have alreadycome up with a few suggestions on how to improve the situation.And now I'll explain some of them to you...第二节到此结束。现在,你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。听力部分到此结束。试题答案1~5 CBCBC 6~10 ABACB 11~15 ABACA 16~20 BBCAA21~23 CBD 24~27 ADBC 28~31 AADC 32~35 DBBC 36~40 EBCGF41~45 CABBC 46~50 ADCBA 51~55 DDBCA 56~60 BCDAD【◆高三英语·参考答案第3页(共4页)◆】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10