{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

时间:2023-11-11 06:44:40 阅读:1

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案,目前双语学习报答案网已经汇总了2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
数学记And evdeios lca reswith fresh food from nearby farms.My family and I h frrom recycled glass causes less air and water pollution.It also uses less energy than making new glasstime soon Enjoy the celebration!led together.That way,recyeled produets are as pure as This makes less likely to break第二都分圆速(共12小题:每小题25分,满分30分)Once the gliss is sorted,it's washed.Thats when the breaking begins.That's right!To be recycled.glass has to be侧读下列短文,从每题所给的A,B、CD四个进项中选出最佳进项。Glass manufacturers love cullet It's cheaper than the raw materials they'd need to make new glass.It also melts ata lower temperature.That means they save energy during the production manufacturers mix cullet withbroken to makeamaterial called culletother materials like sand and soda ash.Then they heat it.This then beMost recycled glass is used to make new glass containers,such as jars and bottles.However.recycled glass canpoured intoamold ()There,itco finished glass producteberidhyweshouldn't believe everything weed her daughter entered,dre inalso find its way into all sorts of other products includinga variety of productsDo you reeycle at home or school?What glass products should you be sure torecyele when youre done with them?The()her the then asked if hey could get into thepWith everyone doing their part,recycling glass can make a huge difference to the planet!25.What is the first step in recycling glass?B.Cleaning it with waterA.Breaking it into cullet.D.Sorting it according to color.C.Removing the color in it.26.Why do glass manufacturers love cullet?B.It helps cut costsJen then thought about another mum at home,ina messy house,tired because she's spent her day cooking,A.It is easy to get.D.It can be mixed with other materialsher childrenShe's going to k at that photo and she is going to compare herselfC.It can be easily broken.perfect mamat the pool She's going to feel like a failure She'll never know that how she spent her time that27.Why does the author ask the questions in the last paragraph?better in her children's eyes than that'perfect mama'at the poolJen wrote.A.To encourage glass reeycling among readers.What ese,and ofte,it'sa complete set-up.Jen later addedB To help readers classify glass products at homeheino way intended to jude the mum for her actions orherrasos for doing it,but simply wanted to say thatC.To call attention to home or school environmentedited photos wesocmedi"are otafull depiction of real liD.To encourage readers to use fewer glass productB.The difficulty in glass recycling21.What can we leam about the young mum at the pool?28.What is the best title for the text?A.How glass is recycledD.Recyclable things that you might have ignoredA.She was very familiar with Jen.B She didn't in the pool atalC.How to recycle at home or schoolC.She liked editing the photos of her daughter.【答案与解析】动其,出与22.What does Jen think of the mum inmessy house?回收利用玻璃对保护环境有很大的作用。本文主要介绍了玻璃被回收的过程,并号召读者从自己微起,为玻璃的A.She does a good job as a mum.C.She loves exploring the true story ofa photo.B She dislikes media25,D根据第3段第1句可知,回收利用玻璃的第一步是将其按颜色进行分类整理。回收利用贡献一份力量。26B第4段第2句提到,碎玻璃比制造新玻璃所需要的原材料更便宜。也就是说,碎玻璃有助于削减成本。宝A.Description.B.Comparison.27,A在末段中,作者首先利用两个问句引导读者针对日常生活中的玻璃回收利用进行反思,然后末句发出号召,数24.What does the author want to convey in the tex?D.Qualification.28,A通过分析文章的结构和内容可知,第1段引出话题,第2段强调回收利用玻璃的重要性,接下来介绍了玻璃被励读者对玻璃进行回收利用。A.Real life depends on social media.C.Social medin is affecting our real lifeBBe yourself when using social media回收的过程,最后一段发出号召。综上可知,本文主要介绍了玻璃是如何被回收利用的。【答案与解析】n.WMtwestnoclpcdndbentrelcetrealieShared eectric scooter(电动滑板车)programs have appeared in cities across the world,spreading out across side-LB集年二是及的按花河知这素甲者大人主器法一坐家防自结国接者行士分种克活剂walks and allowing users to check them out with their phones and return them wherever they like.The scooter programs have been controversial Critics say they are resulting in many injuries and even deaths,and然后离开,她根本没有下水游泳。that they are becominga new form of urban litter as they block sidewalks for pedestrians.Now,a new study is introdu22,A根据第4,5段可如,Jn认为与那位“完美母来”相比,这位辛劳的母素也许凳得自己很失败。但事实上,在雅cing a new eriticism targeting one of the program's main selling pointsthe idea that scooters are good for the environ-子的眼中,她比那位“完美母来”做得更好。2公天”银河所在物买表达肉是,月上均风片并车美实生日k意分建The study by researchers at North Carolina State University looks at the whole lifecycle of the vehiclesfrom pro-ment.24,D根据作者讲述的放事可知,网上的自拍飘不一定是真实的生活写凰,我们也不能以此来划断别人,由此可推duction to disposal Most importantly,it looksatthe process of having to constantly gather and recharge the scooters如,“社交媒体上所反映的不一定是真实生活”。The study found that aonmile (1.6 kilometres)trip onan electric scooter generally produces more greenhouse gasesBThe researchers said they decided to conduct the study after finding a slogan ()on ascooter from the companythan riding a bus.Can everything be recycled?Nonot thingsc be reeyeled.BtLime saying,"your ride is carbon-free."But that's not the case.The scooters tend to have a short life.Some are aban-aao网doned after being broken,and there have been reports of them being thrown into rivers or canals.The producing以a10process accounts for about half of the scooter's emissions ()The other half is emitted in the gathering and11◇金太阳AB创新卷·英语(XGK单元卷)◇◇金太阳AB创新卷·英语(XGK单元卷)◇
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10