{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

时间:2023-11-10 18:20:38 阅读:1

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题,目前双语学习报答案网已经汇总了炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
第二节(共5小题Before the Renaissance(文艺复兴),art developed veryslowlyforabout1,oo0 years in阅读下面短文,Europe.Most art was made to serve the Church.Human beings intherkere typ选项。deibmorllhad to be svd by GodndfThroughout hpreparation for the happiness in the other world.bad leaders.TheyBut the Renaissance(1416 century)upended all the above ideas.The"Renaissance36.Menhot that thebe ay to CodtLeadership isto recognize and make better use of the talents that God gave them.Human life wascatmosphere whermore than a preparation for the other world.Here are some ofthe Renaissthydocomine ad in theirrTheysudedhumanbodieslkedoecos,ymateeBoogstganaielhs"ofperspeciekeBe transpareThe higherTathenatidanstocreatereslstepaintingsandstaegfEorieanpie.LeoiardodaVincitrngnevntordmbodiesbseryour team in dehof brdsnherndiMichelangeimportant news39farhin hiht hum beinger truymad in God'Being a leamagen that they eregreat s theirretorRfaeloithe younofhLeaders shouldtthesicomined the que ofwith thepower of Michelangelo In his huge pantingThRaffaello ceebratedhpeople on theirSeek guidagreatancient thinkers-a shocking break from Church tradition.And to make these40.forbiddenfiguresmvgreater,Raffaello presented the greatthinkerofGrcharge of a teas the leading geniuses of his generation.Not ony did these Renaissance-ere Italiansthrough thisappreciate the great minds of the ancient world,they considered themselves in the sameA.Add valueleague.B.Study howAlthough the cultural explosion slowed down in Italy by 1600,people from around theC.But you caworld were already attracted to see the Renaissance-era masterpieces by then.EspeciallyD.It's not sotoday,people continue to get inspiration from the great works of the era in the country.E.Most lea32.What did the "Renaissance Men"think of human beings?F.Put yoursA.They should make best use of their own talents.G.In shortB.They were playthings of the religious authorities.第三部分C.They were morally bad guys and had to be saved by God.第一节(D.They had to abandon God in order to enjoy life in this world.阅读33.What can we say about Michelangelo Buonarroti?JustA.He is innocentB.He is unfearing.skateboarC.He is unashamed.D.He is too out-spoken.introduce34.What message does the author seem to convey in the last paragraph?42 atA.Italy has a long history.“MB.Nothing can exist forever.realizedC.The Renaissance has a lasting influence.D.People love beautiful and thoughtful things.receivinRayssa35.What is the best title for the text?SarA.The Greatest Renaissance Thinker in GreeceB.The Renaissance's Artistic Significance in Italyor twoC.The Causes Leading to Slow Development in Europejust tocD.The Bad Influence of the Church Before the RenaissanceR【南通金卷·模拟调研卷(四)·英语第5页(共8页)】
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10