{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">
当前位置:首页

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

时间:2023-11-10 18:08:31 阅读:1

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案,目前双语学习报答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

resort,whoRecentlyscee Ibnin.“Wedonated by 13 individu spair cendied ageddarin Clo All werely then doesheurologically healtkals who aths.Mdid,neirosacnmtattheAul8ermohetoweaMy6rainglgnenoieducasort.“Thescientist on the studynomile the y with age.Becontainedexhilalmost 400ewborn neurons,the nuoundmed steadily with age.Between thwayle one.Weages of 40 and 70,theh neuro the part ofblocking athe brain studied fellrout 0,000 to 000 per cubicmillimetre.size(持续性).Having studied healthyhefocral spring,at the brains of peoplebeen diagnosed with Alzheimer'searproduce isore death.While the Al,patients showed evidence of nebrain cell formation,there were obvious differences.ven in the earliestft uneut,”eof the disea ther ad beee haif and threeScforest."yfresh newrth helyne0ck to myThis is verymprhme id becedark,andheumbe of cyo bhiherhabeautifulthember detece inhemr paof theirage,"Llorens-Martin said.sugests that some independentpnight.Noetting onmechaniam(机制),ifey,might rive thsdecresingumber ofnewrShesaid the research was onlyposbecause of the ge h individuls who donated theirbrains to science,She said brain seans might one day be able to detect newly-formedbrain cellsand so diagnose Alzheimerin tsearliest stages.If studieson mice are any guide,people most at risk of the disease couldgraph 4potentially benefit fromxeise,socising and cognitive stimulaion(认知刺激).28.What's the author's purpose in writing the first paragraph?A.To explain what new neurons are.To call on readers to make a donation.C.To introduce the new scientific findings.RTo clarify what effect Alzheimer's has on the brain.29.According to the text,what does the study show us?A.More research on the neurological health of people is alreadyunderway.B.Alzhcimer's patients have fewer newborn neurons than healthypeople.C.Newborn neurons in healthy brains increase in number with age.D.The possible causes of 13 individuals'deaths have been proved.30.Why does Llorens-Martin think the study is important?A.It finds a new way to cure Alzheimer's.B.It discovers an independent mechanism.theirC.It suggests a way to early identify Alzheimer's.withD.It confirms the success of brain scan technologytaken31.From which is the text probably taken?A.A personal diary.诊断)B.A travel brochurewhoC.A health magazine.ve theD.A biology textbook.英语2-2(全卷共4页)
本文标签:

本站转载作品版权归原作者及来源网站所有,原创内容作品版权归作者所有,任何内容转载、商业用途等均须联系原作者并注明来源。

鲁ICP备2021000143号-10